Сергій Лавриненко: «Протистояння «Інгульця» з «Минаєм» буде дуже цікавим, обидві команди роблять ставку на комбінаційний футбол»

Останнім часом футболісти «Інгульця» й «Миная» успішно виступають одразу на двох фронтах. Волею жереба їм доведеться зясовувати стосунки у чвертьфіналі Кубку України.

— Наше протистояння мало відбутися в Минаї 4 березня, — сказав головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко в коментарі офіційному сайту УАФ. — Але, швидше за все, дату буде змінено. Річ у тім, що, на відміну від елітного дивізіону, суперництво першолігових команд у чемпіонаті відновиться 22 березня, і на початку весни як мої підопічні, так і футболісти «Миная» ще перебуватимуть на заключному етапі підготовки в Туреччині.

Нині ми ведемо з моїм колегою з «Миная» Василем Кобіним перемовини щодо нової дати поєдинку, яка б влаштувала обидві команди. Потім уже клубне керівництво звернеться до дирекції з проведення Кубку України з проханням піти нам назустріч. Зрештою, треба зважити й на кліматичні умови, адже невідомо, в якому стані в березні буде газон стадіону в Минаї.

Що ж до самого матчу, то варіант із «Минаєм» для нас не найгірший. Хоча думаю, що навіть найпалкіші вболівальники «містян» не чекали від них минулої осені такого злету. Подейкують, що успішний виступ підопічних Василя Кобіна в першій частині сезону надихнув клубних босів внести корективи, і перед командою поставлене завдання підвищитися в класі. Але це аж ніяк не означає, що закарпатці знехтують виступом у кубковому турнірі. До речі, такі самі амбітні плани й у нас, тому переконаний, що протистояння буде дуже цікавим, тим паче, що обидва колективи роблять ставку на комбінаційний футбол.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.04.2023 17:43

Офіційно. Щодо проведення Кубку України в сезоні-2023/2024

У Будинку футболу відбулося засідання Дирекції з проведення Кубку Укра...

01.12.2021 13:00

Vbet Кубок України-2021/2022. Сьогодні стануть відомі всі чвертьфіналісти турніру

Сьогодні в Дніпрі відбудеться останній матч 1/8 фіналу розіграшу...

29.11.2021 18:02

Призначено офіційних осіб на матч 1/8 фіналу розіграшу Vbet Кубка України-2021/2022

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на ма...

10.09.2020 12:20

Кубок України-2020/2021: визначилися пари другого попереднього етапу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування другого попе...

Підписатися на новини