Свято Святого Миколая для дітей у Будинку футболу

Доброю традицією в УАФ стало запрошувати на свята до Будинку футболу маленьких дітей.

19 грудня Будинок футболу на цілий день став резиденцією Святого Миколая. Спочатку в рамках соціального проекту «Навколо футболу», який реалізується Українською асоціацією футболу спільно з благодійним фондом «Розвиток футболу України», до конференц-залу УАФ завітали близько 150-ти дітей-сиріт, дітей героїв, які загинули, захищаючи Україну, дітей з інвалідністю, дітей-переселенців та дітей вимушених мігрантів, для яких наша країна стала новим домом. Згодом у Будинку футболу в гостях у Миколая побували юні футболісти з різних шкіл Києва та області.

Фото Володимира Раснера

Тут усе було по-справжньому: і Святий Миколай, який вітав присутніх, і конкурси, нагородою в яких були футбольні м’ячі, і дитячі посмішки та сміх. І, звичайно ж, святкові подарунки.

Особисто дітей привітав президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко. «Сьогодні резиденція Святого Миколая — в Українській асоціації футболу, — відзначив президент УАФ. — Будинок футболу — це й ваш дім, тому ми не тільки вручаємо вам подарунки, а й запрошуємо разом із головним тренером нашої національної збірної Андрієм Шевченком до нас у гості. Підростайте та приходьте до нас грати у футбол. Нехай Святий Миколай повсякчас оберігає вас і дарує добру долю. Будьте здорові, щасливі й успішні. Із Днем Святого Миколая!»

Фото Володимира Раснера

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини