РОАФ першою в Україні організувала навчання тренерів за програмою «D-диплом УАФ»

Завершилася триденна сесія з навчання слухачів курсів тренерів «D-диплом УАФ». Організацію навчання здійснює науково-методичний комітет Рівненської обласної асоціації футболу.

Іспит у 22-х слухачів прийняв кандидат наук із фізичного виховання і спорту, завідувач катедри теоретичних основ і методики фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету Ярослав Боднар, — інформує офіційний сайт Рівненської обласної асоціації футболу.

Фото roaf.rv.ua

Між іншим, за словами директора cпортивно-технічного департаменту УАФ Вячеслава Дарагана, Рівненська обласна асоціація футболу першою в Україні розпочала навчання за програмою «D-диплом УАФ».

Довідка

Програма «D-диплом УАФ» розроблена авторським колективом фахівців УАФ — Шамардіним В.М., Дорошенком Є.Ю., Хоркавим Б.В., Золотухіним В.В., Лисенчуком Г.А., Дараганом В.М., Лисенчуком С.Г. у відповідності до вимог та рекомендацій Тренерської конвенції УЄФА 2015 року, програми UEFA GROW, рекомендацій, отриманих за програмою UEFA Study Group Scheme, та спрямована на вирішення основних завдань, пов’язаних із високоякісною підготовкою тренерів масового футболу.

Фото roaf.rv.ua

Мета програми «D-диплом УАФ» — забезпечити кваліфіковану підготовку відповідно до вимог УЄФА для тренерів, які працюють у футболі з групами початкової підготовки. Курс призначений для тренерів, які працюють із гравцями груп початкової підготовки.

Зауважимо, що ця тренерська ліцензія є початковим рівнем у системі навчання тренерів і є необхідним для вступу на навчання за програмою «С-диплом УАФ».

Підписатися на новини