У Кубку Захисника-2019 перемогла команда Національної гвардії України

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України в стінах Військового інституту імені Героїв Крут відбувся четвертий благодійний матч «Кубок Захисника» з міні-футболу.

Основною метою благодійного турніру стала реалізація соціальних ініціатив, спрямованих на реабілітацію військовослужбовців, які захищають цілісність України в зоні бойових дій на Сході нашої держави.

Фото centernews.com.ua

Футбольний турнір організували: Українська асоціація футболу, Українська Прем’єр-ліга, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та ІА «Центр новин».

У четвертому благодійному турнірі «Кубок Захисника» взяли участь команди: Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Національної гвардії України, Департаменту Патрульної поліції та збірна журналістів України.

Фото centernews.com.ua

Перед початком ігор із вітальним словом до команд звернувся перший віце-президент УАФ Олег Протасов: «Вітаю учасників турніру зі святом, Днем Збройних сил України. А також із сьогоднішнім святом футболу. Цього року ми маємо футбольні успіхи. Ми стали чемпіонами світу, ми також перемогли Португалію й вийшли на Євро-2020. На Україну чекає ще більше перемог. Залишився в цьому році ще один кубок, який ми маємо сьогодні розіграти. Тому бажаю усім командам отримати задоволення від футболу».

За результатами жеребкування в першій грі зійшлися між собою команди Патрульної поліції та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Ігровий час закінчився з рахунком 2:2, сильнішого виявила серія пенальті, де удача посміхнулася збірній Патрульній поліції — 3:2.

Фото centernews.com.ua

У другій грі змагалися збірна журналістів України і команда Національної гвардії України. Гра була рівною, команди по черзі обмінювались голами, але на останніх хвилинах матчу офіцери не залишили шансів команді журналістів потрапити у фінал турніру —  3:2.

Перед фіналом відбувся матч за бронзові медалі. Команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут перемогла збірну журналістів із рахунком 2:1.

Фото centernews.com.ua

У фіналі змагань команда Нацгвардії перемогла команду Департаменту Патрульної поліції з рахунком 3:2 і стала володарем Кубка Захисника.

Усі учасники отримали грамоти, подяки, футбольні м’ячі від організаторів та спонсорів турніру.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.02.2019 17:00

Офіційно. Щодо проекту об’єднання чемпіонатів серед захисників України

Федерація футболу України отримала листи від Уповноваженого Президента...

06.12.2018 17:30

У Києві відбудеться третій благодійний футбольний турнір «Кубок Захисника»

7 грудня з нагоди відзначення Дня Збройних сил України відбудеться тре...

Підписатися на новини