Андрій Павелко взяв участь у підсумковому засіданні Виконавчого комітету УЄФА

Сьогодні, 4 грудня, у швейцарському Ньйоні відбулося засідання Виконавчого комітету УЄФА, у якому взяв участь президент Української асоціації футболу Андрій Павелко. 

Члени Виконкому УЄФА розглянули низку питань порядку денного, серед яких звіти комітетів УЄФА. Зокрема, комітету зі статусу гравців, трансферів, агентів і матч-агентів, який очолює Андрій Павелко, та юридичного комітету, де президент УАФ працює заступником голови. Також Виконком УЄФА розглянув питання європейської кваліфікації ЧС-2022, проведення Ліги націй УЄФА 2020/21, Ліги чемпіонів УЄФА та Євро-2021 серед жіночих команд, впровадження VAR, питання національних асоціацій і стратегії УЄФА, а також порядок денний наступного Конгресу УЄФА, який відбудеться 3 березня 2020 року в Амстердамі.

 

«Серед іншого обговорювалося питання впровадження технології VAR, і в цьому контексті Україні вже є чим пишатися. Адже перша група наших арбітрів успішно пройшла навчання, про що свідчить відповідний рапорт ФІФА, і готова до використання VAR із перших матчів УПЛ в новому році. Загалом рік УЄФА був багатим на нові цікаві ідеї, програми й проекти, які вже реалізовані чи будуть реалізовані найближчим часом. Пишаюся, що представляю Україну в загальноєвропейському процесі розвитку футболу!» — відзначив Андрій Павелко після завершення роботи Виконкому УЄФА.

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини