Олена Кудзієва: «Білоруски переважали завдяки зіграності»

Дівоча збірна України WU-15 повернулася з Білорусі, де провела два спаринги з місцевими однолітками. У першому було зафіксовано нічию (0:0), а в другому (0:2) сильнішими виявилися представниці сусідньої країни.

— Слід визнати, що результат контрольних матчів був по грі, — сказала головний тренер нашої збірної Олена Кудзієва в коментарі офіційному сайту УАФ. — Суперниці переважали завдяки зіграності, що вплинуло на контроль м’яча. До того ж грати довелося на штучному газоні манежу мінського «Динамо». Це теж було на користь господарок, які мають змогу часто тренуватися на такому покритті.

— До гравців яких амплуа у вас було найбільше претензій?

— Знаєте, перш ніж зупинити свій вибір на тих 18-х футболістках, що їздили до Мінська, мені довелося відвідати чимало всеукраїнських змагань. Я вважаю, що відібрала найвправніших. Але, на жаль, під час підготовки до спарингів ми провели в Києві лише одне тренування. Тому помилок вистачало, особливо при завершенні атак.

— Коли ви знову плануєте зустрітися зі своїми підопічними?

— Річ у тім, що моя співпраця з дівчатами цього віку поки обмежилася тільки цими поєдинками з білорусками. Кращі з них наступного року вже зможуть претендувати на місце у збірній України WU-17. Не випадково з нами до Мінська виїжджав керманич саме цієї збірної Сергій Сапронов, і, думаю, він узяв на олівець найперспективніших. Мені ж доведеться взятися за комплектування нової команди, і сподіваюся, що вже на початку весни ми проведемо перший збір.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.06.2023 15:02

Олена Кудзієва: «Віддам належне тернополянам за гостинність, а підопічним — за бойовитість»

Після тривалої перерви дівоча збірна України з футболу WU-15 змогла пр...

Підписатися на новини