Алан Ауссі: «У нас не було інших варіантів, окрім перемоги над Швецією»

Захисник юнацької збірної України U-19 Алан Ауссі розповів, наскільки важкими для синьо-жовтих були матчі у кваліфікаційному раунді відбору чемпіонату Європи, після яких українці потрапили до еліт-раунду.

— Були напружені матчі, особливо дві останні гри. У нас в групі були майже рівні за майстерністю команди. У третьому матчі, зі шведами, які приймали нас на своєму полі, треба було вигравати. Добре, що все вийшло, й ми потрапили до наступного етапу, будемо готуватися. Сподіваюся, в еліт-раунді все вийде, удача буде нас супроводжувати, й ми покажемо футбол, який допоможе нам вирішити наступне завдання й вийти на Євро.

Нам тренер перед останньою грою зі шведами прямо сказав, що якщо ми хочемо, щоб наша збірна ще існувала й збиралася разом, треба виходити на поле й виграти цей матч. Ми самі розуміли, що треба тільки вигравати.

У нас гарна атмосфера в команді, ми завжди із задоволенням приїжджаємо з різних команд. Коли всі збираємося, у нас справжня сім'я. Удвічі приємно, що в нас така атмосфера.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини