Новини з табору збірної України: дві групи та перше тренування в Белграді

Післяігровий день збірної майже завжди передбачає розподіл команди на дві групи. Не став винятком і перший день перебування синьо-жовтих у Сербії.

Гравці стартового складу вчорашнього матчу з Естонією залишилися в готелі для проведення фітнес-тренування під керівництвом Івана Баштового з подальшими відновлювальними процедурами, а решта футболістів разом із тренерським штабом вирушила на стадіон белградського клубу «Чукарічки», що на даний момент ділять із «Войводиною» 2—3 місця в чемпіонаті Сербії.

Фото Павла Кубанова

На затишній арені, що вміщує чотири тисячі глядачів, збірники провели тренування, основною метою якого було вирівняти фізичні кондиції обох груп гравців.

Приємні новини: у Белграді до хлопців приєднався Руслан Маліновський, а ще сьогодні перше тренування на зборі разом з партнерами провів Євген Коноплянка, якому раніше не давали працювати висока температура та хворобливе самопочуття.

Фото Павла Кубанова

Після подолання застудних симптомів Євген займався з бажанням та натхненням, так само, як і новоспечений батько. В обох хлопців є лише два дні, аби відновити ігрові кондиції для участі в недільному матчі проти сербів.

Варто зазначити, що воротарі провели тренування на полі усією трійкою: Андрій Лунін виявив бажання працювати разом з колегами по цеху, а не у тренажерному залі.

Фото Павла Кубанова

Завтра синьо-жовті проведуть передматчеві заходи на арені майбутнього протистояння. Прес-конференція Андрія Шевченка та одного з гравців команди розпочнеться о 17.00 за місцевим часом, а офіційне тренування — о 17.30.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини