Товариська гра. Україна — Естонія: усе найцікавіше в день матчу

Сьогодні на запорізькому стадіоні «Славутич-Арена» відбудеться товариський поєдинок між збірними України та Естонії (початок — о 19.00).

Фото Олександра Гливинського

Стартовий склад збірної України: 23. Андрій Лунін, 2. Едуард Соболь, 22. Микола Матвієнко, 3. Ігор Пластун, 19. Сергій Болбат, 17. Євген Шахов, 5. Сергій Сидорчук, 20. Віктор Коваленко, 15. Віктор Циганков, 7. Андрій Ярмоленко (к), 11. Артем Бєсєдін.

Запасні: 1. Юрій Паньків, 4. Володимир Шепелєв, 6. Артем Шабанов, 8. Мар’ян Швед, 9. Роман Яремчук, 10. Євген Коноплянка, 12. Андрій Пятов, 13. Дмитро Іванісеня, 14. Віталій Буяльський, 16. Віталій Миколенко, 18. Роман Безус, 21. Олександр Караваєв.

Нагадаємо, що у матчі тренерам дозволяється зробити шість замін. У кожної команди може бути не більше трьох зупинок у грі (окрім перерви).

Фото Олександра Гливинського

486 поліцейських працюватиме по периметру «Славутич-Арени» й ще 171 представник охорони та стюард забезпечуватиме порядок у самій чаші стадіону.

Фото Олександра Гливинського

За регламентом поєдинку, тренери збірних України та Естонії зможуть зробити по шість замін.

Фото rfef.es

На товариському поєдинку збірних України та Естонії працюватиме суддівська бригада з Іспанії. Головним арбітром виступить Хуан Мартінес Мунуера.

Фото facebook.com/andriy.pavelko

Кожного разу Українська асоціація футболу намагається приємно здивувати вболівальників та нашу збірну в момент передматчевого виконання Гімну України. На матчі в Харкові з Литвою на особисте запрошення президента УАФ Андрія Павелка відгукнувся Михайло Фома (DZIDZIO), у грі з Португалією гімн виконував Національний заслужений академічний народний хор України, а сьогодні переповнена «Славутич-Арена» заспіває його разом з українською співачкою Гайтаною.

Фото Олександра Гливинського

У роздягальні збірної України вже все готово до прибуття нашої команди...

Фото Олександра Гливинського

За офіційними даними, усі 11 756 квитків на матч Україна — Естонія продані. Сьогодні на «Славутич-Арені» буде аншлаг!

Фото Олександра Гливинського

На стадіоні «Славутич-Арена» тривають останні приготування до сьогоднішнього поєдинку…

Фото УАФ

Для Запоріжжя це буде дебют у якості міста, що приймає поєдинок збірної України. До цього за всю історію національної команди її домашні матчі проходили в семи містах нашої держави. Запоріжжя стане восьмим.

Фото scottishfa.co.uk

Тим часом стала відома суддівська бригада, яка працюватиме на заключному матчі нашої національної команди у відборі до Євро-2020. 17 листопада в Белграді на стадіоні «Райко Мітич» гру Сербія — Україна судитимуть шотландські арбітри на чолі з Боббі Мадденом.

Фото Павла Кубанова

Сьогоднішня традиційна передматчева прогулянка збірної України видалася дещо незвичайною. Під час неї команда прибула на «Славутич-Арену». Футболісти походили газоном та залишилися задоволені його станом. Потім під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового вони провели невеличку розминку.

Фото Олександра Гливинського

Заявка збірної України на матч з Естонією (за номерами)

1. Юрій Паньків, 2. Едуард Соболь, 3. Ігор Пластун, 4. Володимир Шепелєв, 5. Сергій Сидорчук, 6. Артем Шабанов, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Мар’ян Швед, 9. Роман Яремчук, 10. Євген Коноплянка, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій Пятов, 13. Дмитро Іванісеня, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Євген Шахов, 18. Роман Безус, 19. Сергій Болбат, 20. Віктор Коваленко, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

Із футболістів, що готувалися до поєдинку, до заявки не потрапив захисник «Шахтаря» Сергій Кривцов.

Фото Олександра Гливинського

На сьогоднішній традиційній нараді за участі представників команд та офіційних осіб поєдинку було вирішено, що збірна України проведе зустріч у синьому комплекті форми. Суперники вийдуть на поле в білому.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

10.04.2024 16:00

До уваги вболівальників! Триває продаж квитків на товариський матч Німеччина — Україна

Триває продаж квитків на товариський поєдинок Німеччина — Україн...

Підписатися на новини