Новини з табору збірної України: повернення Миколенка, хвороба Коноплянки та переїзд до Запоріжжя

Сьогодні синьо-жовті провели офіційне передматчеве тренування на полі НСК «Олімпійський». У занятті взяли участь 23 гравці.

Як і очікувалося, до загальної групи приєднався Віталій Миколенко, в якого був спазм грушовидного м’язу. А от Євген Коноплянка, на жаль, не зумів попрацювати разом з усіма: після обіду в Євгена піднялася температура й почало боліти горло. Півзахисник  залишився в готелі, і після повернення з тренування лікарі збірної ухвалять рішення щодо можливості його подорожі разом із командою до Запоріжжя.

Фото Павла Кубанова

Уже точно відомо, що матч з Естонією пропустить Руслан Маліновський. Вони з дружиною Роксаною очікують на народження донечки, тож Андрій Шевченко дозволив Руслану ще трохи побути з майбутньою породіллю. Маліновський приєднається до команди в Белграді 15 листопада.

Фото Павла Кубанова

Тим часом збірна після тренування повернеться до готелю «Опера», який був її резиденцією впродовж трьох днів. Після короткої вечері збірники одразу вирушать до аеропорту Бориспіль та вилетять до Запоріжжя. Очікується, що політ триватиме годину. Близько 22-ї літак із головною командою країни має приземлитися у столиці козацького краю. Там місцем дислокації збірної стане готель «Слава». Сама звідти синьо-жовті завтра вирушать на товариську гру з естонцями, що відбудеться на «Славутич-Арені» (початок — о 19.00).

Фото Павла Кубанова

P.S. Після повернення до готелю на команду чекала приємна новина — температура Євгена Коноплянки нормалізувалася, і ніщо не завадило йому вирушити з партнерами по збірній до аеропорту. Таким чином, до Запоріжжя вилетять 24 гравці.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

10.04.2024 16:00

До уваги вболівальників! Триває продаж квитків на товариський матч Німеччина — Україна

Триває продаж квитків на товариський поєдинок Німеччина — Україн...

Підписатися на новини