У Національній академії Держприкордонслужби урочисто відкрили нове футбольне поле

7 листопада в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулося офіційне відкриття нового футбольного поля.

На заході в місті Хмельницький були присутні радник президента УАФ Валентин Латипов, голова Хмельницької ОФФ Ігор Хіблін, голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, а також народні депутати та інші поважні гості.

Фото nadpsu.edu.ua

Нове поле розміром 96×48 м має штучне покриття, що надає можливість тренуватися та проводити футбольні матчі будь-якої пори року.

У своєму виступі Валентин Латипов привітав присутніх від імені президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка й вручив слухачам академії в подарунок футбольні м’ячі.

Фото nadpsu.edu.ua

«Передаю вітання від президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та дякую вам за активну спортивну позицію та любов до футболу! Від імені всієї футбольної спільноти бажаю вам міцного здоров’я та нових перемог!» — сказав Валентин Латипов. Також радник президента УАФ вручив запрошення на матчі національної збірної України для студентів та викладацького складу академії.

Ігор Хіблін також привітав курсантів із відкриттям нового поля та передав у подарунок комплект футбольної форми.

Фото nadpsu.edu.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.12.2020 15:08

D-дипломи Української асоціації футболу вперше отримали військовослужбовці Збройних сил України

У Національному університеті оборони України ім. Івана Черняховського...

Підписатися на новини