Вік-енд для футболістів збірної України: дебютна гольова передача Ярмоленка та синхронні втрати лідерів УПЛ

Минулий ігровий клубний вік-енд для футболістів, яких Андрій Шевченко запросив для підготовки до товариської гри з Естонією (14 листопада, Запоріжжя) та матчу відбору Євро-2020 із Сербією (17 листопада, Белград), видався не дуже результативним.

У поєдинку 10-го туру англійської Прем’єр-ліги, в якому «Вест Хем» на власному полі розійшовся миром (1:1) із «Шеффілд Юнайтед», Андрій Ярмоленко відзначився дебютною в цьому сезоні гольовою передачею у складі «Молотобійців».

Із таким самим рахунком закінчилася зустріч у 12-му турі чемпіонату Бельгії двох лідерів першості — «Брюгге» Едуарда Соболя та «Стандарду» (1:1).

Знищила свого суперника, «Удінезе», «Аталанта» Руслана Маліновського. На своєму полі бергамці з допомогою українця обіграли фріульців — 7:1.

В українській Прем’єр-лізі синхронно втратили очки «Шахтар» та «Динамо».

Гірники в Харкові зіграли — 0:0 з «Олександрією», а кияни у столиці розписали мирову з «Карпатами» (1:1).

У команді Луїша Каштру на поле виходили шестеро футболістів збірної України: Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Віктор Коваленко, Марлос, Жуніор Мораес та Євген Коноплянка. За гостей повний матч провів Юрій Паньків.

Олексій Михайличенко в поєдинку проти львів’ян також задіяв шістьох підопічних Андрія Шевченка: Артема Шабанова (автогол), Віталія Миколенка, Олександра Караваєва, Сергія Сидорчука, Віктора Циганкова та Володимира Шепелєва.

Не спромоглися порадувати вболівальників забитими м’ячами учасники матчу чемпіонату Бельгії, в якому «Гент» Романа Яремчука та Ігоря Пластуна на виїзді бився із «Сент-Трюйденом» (0:0).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини