Завершився сьомий сезон Ліги дворового футболу Деснянського району Києва

Завершилася першість із футболу серед команд Деснянського району м. Києва «Ліга дворового футболу».

Змагання проходили за підтримки Української асоціації футболу спільно з ДЦФЗН «Спорт для всіх», Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації.

У цьому сезоні участь у змаганнях взяли понад 500 учасників із рекордних 43-х команд, що боролися за головні нагороди у п'яти вікових категоріях: ветерани 35+, Суперліга (дорослі), U-16, U-14 та U-11.

Фото прес-служби УАФ

У категорії U-11 перемогу здобула команда «Єдність», але пам'ятні медалі отримали всі юні футболісти з восьми команд-учасниць цієї вікової групи, адже кожен із них — переможець!

У групі U-14 золоті нагороди здобув ФК TIGERS (Київ), друге місце — у команди Diamonds, третє — у Wolfs. Кращий воротар U-14, Лев Когут із TIGERS, не пропустив жодного м’яча, його одноклубник Андрій Семенюк виборов приз кращому бомбардиру, а кращим гравцем турніру став Кіріл Савенок із Diamonds.

У дивізіоні U-16 у драматичному фіналі завдяки вирішальному пенальті, забитому кращим гравцем турніру в цій віковій групі Лемаром Сідікі, перше місце виборола команда «Шеффілд». Друге місце — у команди «Джокер», бронза — у «Парми».

Уперше були проведені змагання серед ветеранів 35+, участь у яких узяли поки що чотири команди. Перше місце дісталося «Олімпу», другий — СК «Ельбрус», треті — «Бобри», четверте місце — за «247 школою».

У Суперлізі (дорослі) з першого туру чемпіонську гру демонструвала VitMix, що у фіналі перемогла минулорічного чемпіона —  «Техас». Третє місце — у команди поліції Деснянського району, «Десни».

Фото прес-служби УАФ

Відзначимо, що на всі команди Ліги дворового футболу очікував сюрприз від Української асоціації футболу: кожній було вручено м’яч, призери та переможці були нагороджені медалями та кубками.

Фото прес-служби УАФ

Підписатися на новини