Вік-енд для легіонерів збірної України: Ярмоленко поїде до Ліверпуля, а Шахов — до Мілана

Після бурхливих подій та емоцій жовтневих поєдинків нашої національної команди у відборі до Євро-2020 легіонери збірної України повертаються до своїх клубних справ.

Уже сьогодні в 11-му турі чемпіонату Бельгії лідер, «Брюгге» Едуарда Соболя, на чужому полі зійдеться із середняком першості «Мускроном» (початок зустрічі — о 21.30 за київським часом).

У суботу, 19 жовтня, 9-й тур англійської Прем’єр-ліги відкриє поєдинок у Ліверпулі, в якому місцевий «Евертон» прийматиме «Вест Хем» Андрія Ярмоленка (14.30).

8-й тур італійської Серії А також відкриватиме зустріч команди футболіста збірної України: у Римі «Лаціо» чекає на поєдинок з «Аталантою» Руслана Маліновського (16.00).

«Манчестер Сіті» Олександра Зінченка в рамках АПЛ гостюватиме в Лондоні, де зіграє проти «Крістал Пелас» (19.30), а «Гент» Романа Яремчука та Ігоря Пластуна в чемпіонаті Бельгії прийматиме «Васланд-Беверен» (21.30).

У неділю, 20 жовтня, у 9-му турі іспанської Ла Ліги «Атлетик» у Більбао зустрінеться з «Вальядолідом» Андрія Луніна (19.30).

Закінчитися програма гарячого вік-енду для підопічних Андрія Шевченка, що виступають за кордоном, може на міланському «Сан-Сіро», де «Мілан» прийматиме «Лечче» Євгена Шахова (21.45).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини