U-19: другий товариський матч між збірними України та Греції завершився внічию

Кращим гравцем поєдинку став воротар синьо-жовтих Анатолій Трубін, який відбив 11-метровий.

Другий товариський матч між юнацькими збірними України та Греції відбувся сьогодні на НТК ім. В. Баннікова. Нагадаємо, що в першому спанингу цих команд перемогу здобули підопічні Олега Кузнецова — 2:1.

Як і в першій грі, активніше почали гості. Правда, близько до своїх воріт синьо-жовті суперника не підпускали. Свої удари греки завдавали з-за меж штрафного майданчика, але практично всі вони були неточними. Правда, на 30-й хвилині в межах штрафного українців арбітр угледів порушення правил із боку Батагова. Але партнера підстрахував Трубін, який відбив удар з 11-метрової позначки від Цоліса.

Фото прес-служби УАФ

А от в українців до перерви гра попереду знову не клеїлася. Нападник Ерік Шуранов увесь тайм перебував на голодному пайку. Останнього пасу нашій команді явно не вистачало.

Із перших хвилин другого тайму греки знову побігли вперед, а синьо-жовті чекали свого шансу в контратаках. У такому ключі гра тривала до середини 45-хвилинки. Тільки після цього підопічні Олега Кузнецова спробували показати, хто господар поля. Утім, греки додали у швидкості, і гра знову перемістилася до воріт Трубіна, на рахунку якого виявилося кілька сейвів.

І кінцівка поєдинку пройшла під диктовку збірної Греції. Українці в цей час мали пару перспективних випадів, але голом, на жаль, вони не завершилися. 

Фото прес-служби УАФ

Товариський матч

Україна (U-19) — Греція (U-19) — 0:0 

На 30-й хвилині Цоліс не реалізував пенальті (воротар).

Україна (U-19): Трубін, Мудрик, Калинчук, Махонін, Рудавський, Підручний (Якуба, 65), Гуров (Гірний, 61), Батагов, Шамич (Гудзинський, 46), Духота (Снісар, 65), Шуранов (Сікан, 46).

Нагадаємо, що ця збірна України готується до кваліфікаційного раунду Євро-2020 (U-19). Свої матчі команда Олега Кузнецова проведе 13-го, 16-го й 19 листопада. Суперниками українців у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.11.2023 14:00

Олег Кузнецов: «Іншої мети, окрім як пробитися до еліт-раунду відбору чемпіонату Європи, наша команда не має»

Головний тренер юнацької збірної України (футболісти не старші 2005 ро...

21.12.2022 16:05

2022: підсумки року для юнацької збірної України U-17/18

Українським футболістам 2005 року народження не дуже пощастило, якщо г...

19.12.2022 15:10

Олег Кузнецов: «У нашій кваліфікаційній групі чемпіонату Європи фаворита немає»

Головний тренер юнацької збірної України U-18 Олег Кузнецов прокоменту...

Підписатися на новини