Продовжується продаж квитків на матч Україна — Португалія!

Сьогодні у продаж надійде нова партія квитків на поєдинок відбірного турніру Євро-2020 між національними збірними України та Португалії, який відбудеться 14 жовтня на НСК «Олімпійський».

Нагадуємо, що в рамках програми квиткового Fair Play прийнято рішення збільшити кількість партій продажу квитків, що спростить процедуру перевірки й контролю їхньої реалізації та мінімізує ризики викупу білетів перекупниками. Попередні партіі квитків на поєдинок із Португалією надходили у продаж 6-го та 8 жовтня.

Нагадуємо, що єдиним сервісом, де ви можете легально придбати квитки на матчі збірної України, є сайт ticketsbox.com. Перепродаж таких квитків заборонено в будь-якому форматі!

Для перевірки квитків сервіс ticketsbox.com створить кризовий центр, який розпочне роботу в суботу, 12 жовтня, на території НСК «Олімпійський» і працюватиме до 14 жовтня включно. Увага! Відвідати кризовий центр варто лише тим, хто придбав квиток у перекупників! При собі необхідно мати посвідчення особи та куплений квиток.

Також нагадуємо, що паралельно триває продаж квитків на матч Україна — Литва, який відбудеться 11 жовтня на ОСК «Металіст» у Харкові. Квитки ще є у продажу, тому ви маєте шанс підтримати збірну в надважливому матчі відбору Євро-2020.

Але знову ж таки застерігаємо вас уникати пропозицій перекупників та не сприяти створенню ними додаткового ажіотажу та навантаження на сайт ticketsbox.com. Адже саме перекупники обмежують вас у доступі до вільного придбання квитків на матчі збірної, наражаючи вас на ризик втрати і коштів, і можливості підтримати улюблену команду на стадіоні.

Ще раз закликаємо всіх дотримуватися квиткового Fair Play!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини