Новини з табору збірної України: третій день синьо-жовті зустріли режимом дворазових тренувань

Відпрацювання структури гри в контексті підготовки до конкретного суперника — ця частина роботи завжди посідає чільне місце під час навчально-підготовчого збору національної команди.

Уранці тренери провели тактичні заняття, розподіливши гравців за ланками. У цьому процесі превалювала інтелектуальна праця. Звісно, без руху не минулося, адже думати на полі слід неодмінно в динаміці, до того ж осіння свіжість і легкий вітерець не дозволяють стояти на місці.

Однак футболістам завжди хочеться більше вправлятися з м’ячем, а тому четвірка Ярмоленко, Зінченко, Яремчук та Шахов скористалася ліченими хвилинами після завершення ранкового тренування, аби пограти «у два дотики». Щоби припинити традиційний «челендж», Андреа Малдері довелося забрати кулястого в затятих «сперечальників» — усе ж холодна пора змушує бути пильним, аби уникнути переохолодження організму. Такий жест тренера хлопці сприйняли з розумінням й добрим гумором — концентрація на підготовці аж ніяк не шкодить позитивній атмосфері в команді.

Фото Олександра Гливинського

Більше роботи з м’ячем у гравців буде на вечірньому тренуванні, що, як і ранкове, відбудеться на харківському стадіоні «Сонячний». Під час цього заняття збірники реалізовуватимуть тактичні напрацювання, засвоєні вранці. До речі, й завтрашній офіційний передматчевий тренінг також відбудеться на «Сонячному», що під час збору синьо-жовтих має статус їхнього основного тренувального поля. Таким чином, на «Металіст», де національна команда вчора провела відкрите тренування, збірники повернуться вже 11 жовтня, щоби провести на полі харківської арени кваліфікаційний матч з Литвою.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини