Кількість квитків на матч Україна — Португалія на наступному етапі продажу збільшиться за рахунок анульованих квитків перекупників

Сьогодні у продаж надійшла нова партія квитків на поєдинок Україна — Португалія, який відбудеться 14 жовтня на НСК «Олімпійський».

У рамках програми квиткового Fair Play було ухвалено рішення надалі збільшити кількість партій продажу квитків, що спростить процедуру перевірки й контролю їхньої реалізації та мінімізує ризики викупу перепусток перекупниками.

За результатами перевірки квитків із першої партії було анульовано 2748 одиниць, придбаних у перекупників. Усі вони передані у вільний продаж на сайті ticketsbox.com. Те, що це квитки саме від перекупників, підтверджує, зокрема, невідповідність зазначених на квитку особистих даних (ім’я та прізвище). Нагадуємо, що перепродаж квитків на матчі національної збірної України заборонено в будь-якому форматі!

Для перевірки квитків сервіс ticketsbox.com створить кризовий центр, який розпочне роботу в суботу, 12 жовтня на території НСК «Олімпійський» і працюватиме до 14 жовтня включно. Увага! Відвідати кризовий центр варто лише тим, хто придбав квиток у перекупників! При собі необхідно мати посвідчення особи та куплений квиток.

Також нагадуємо, що паралельно купити квитки на матч Україна — Португалія ви можете, придбавши квиток на поєдинок Україна — Литва, який відбудеться 11 жовтня на ОСК «Металіст» у Харкові. Тож розмір останньої партії квитків на поєдинок Україна — Португалія для всіх уболівальників залежатиме від того, скільки квитків залишиться із квоти Україна — Литва + Україна — Португалія.

В обох випадках застерігаємо вас — уникайте пропозицій перекупників та не сприяйте створенню ними додаткового ажіотажу та навантаження на сервіс ticketsbox.com, який є єдиним сервісом, де можна придбати дійсні квитки на матчі національної збірної. Адже саме перекупники обмежують вас у доступі до вільного придбання квитків на поєдинки збірної, наражаючи вас на ризик втрати і коштів, і можливості підтримати улюблену команду на стадіоні.

Закликаємо всіх дотримуватися квиткового Fair Play!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини