Валерій Паламарчук: «Прямі перепустки до еліт-раунду отримують дві кращі команди групи. Докладемо всіх зусиль, аби виявитися однією з них»

2 жовтня в Голландії стартує кваліфікаційний турнір чемпіонату Європи 2020 року серед молодіжних жіночих команд (WU-19), в якому візьме участь і збірна України.

— Я задоволений тим, як мої підопічні провели заключний етап підготовки, — сказав головний тренер синьо-жовтих Валерій Паламарчук у коментарі офіційному сайту УАФ. — І хоча нам не вдалося зіграти спаринг, за великим рахунком, необхідності в ньому не було, бо важливо було уникнути травм, а відшліфовувати домашні заготовки можна було й під час тренувального процесу. У порівнянні з попереднім збором ми викликали Лілію Цурак із «Карпат» та Юлію Зубар із буковинської «Надії», і вони довели, що заслуговують на те, аби поїхати до Голландії. Загалом же у складі делегації — 20 футболісток.

Фото Павла Кубанова

— Якою інформацією про суперниць ви володієте?

— 2 жовтня ми з'ясовуватимемо стосунки з ірландками, які намагаються діяти в силовій манері. Запам'яталися їхні нападники, що добре грають на другому поверсі. 5 жовтня зустрічаємося з голландками — головними претендентками на перемогу у кваліфікації. Господарки діють першим номером, вони технічні, залюбки користуються розрізними передачами. Менше інформації в нас про чорногорок, з якими ми зіграємо 8 жовтня. Але в мене буде можливість побувати на перших матчах балканок, і, сподіваюся, і вони нас нічим не здивують.

Фото Павла Кубанова

— На здобуття яких позицій налаштовуєте підопічних?

— Прямі перепустки до еліт-раунду отримують дві кращі команди групи. Докладемо всіх зусиль, аби виявитися однією з них.

Фото Павла Кубанова

Додамо, що наша збірна WU-19 свої поєдинки кваліфікації Євро-2020 проводитиме в містечку Алфен-ан-ден-Рейн.

02.10.2019         Україна — Ірландія         16.00

05.10.2019         Голландія — Україна      18.00

08.10.2019         Чорногорія — Україна    20.00

Наведено київський час початку матчів.

Загалом перепустки до еліт-раунду отримають по дві кращі команди у 12-ти групах кваліфікації, а також чотири кращі треті збірні за підсумками матчів проти двох суперників, що фінішували вище.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.11.2022 16:20

Валерій Паламарчук: «В Ізраїлі дівчата зіграли навіть краще, ніж ми очікували»

Молодіжна жіноча збірна України WU-19 в Ізраїлі посіла третє місце в г...

19.05.2022 17:03

Валерій Паламарчук: «Україна заслужено залишилася в елітному дивізіоні»

В Австрії відбулися поєдинки другого етапу відбору Євро-2022 (WU-19) у...

Підписатися на новини