Вік-енд для футболістів збірної України: м’ячі Марлоса та Мораеса, дебютний асист Коноплянки та черговий гол Яремчука

Перший після міжнародної паузи, пов'язаної з матчами національних команд, клубний ігровий вік-енд видався багатим на події для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на вересневі поєдинки проти Литви й Нігерії.

У 7-му турі української Прем’єр-ліги «Шахтар» на своєму полі здобув вольову перемогу над «Зорею» (4:3). У складі переможців дубль на свій рахунок записав Жуніор Мораес, один м’яч забив Марлос, а Сергій Болбат та Євген Коноплянка відзначилися гольовими передачами. Окрім них, у грі взяли участь ще п’ятеро збірників: Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Тарас Степаненко та Віктор Коваленко.

У рамках 5-го туру англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка зазнав першої поразки в цьому чемпіонаті: «Містяни» на виїзді поступилися «Норвічу» з рахунком 2:3.

У 7-му турі чемпіонату Бельгії «Гент» Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна на своєму полі розбив «Мехелен» — 3:0. Один із голів на свій рахунок записав форвард збірної України Яремчук.

Київське «Динамо» в черговому матчі УПЛ поступилося в столиці «Десні» — 1:2. У грі взяли участь сім футболістів команди Андрія Шевченка: Денис Бойко, Микита Бурда, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Віктор Циганков, Віталій Буяльський та Володимир Шепелєв.

В останньому матчі 5-го туру англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка розійшовся на виїзді миром з «Астон Віллою» (0:0).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини