Роман Яремчук: «У перерві тренер знайшов необхідні слова»

Нападник національної збірної України Роман Яремчук прокоментував результат товариського поєдинку проти Нігерії.

Учора синьо-жовті провели непростий матч, по ходу якого поступалися — 0:2, однак зуміли вирвати нічию. Останній гол у поєдинку записав на свій рахунок Роман Яремчук. Після завершення гри нападник прокоментував її результат.

Наскільки команда задоволена своїми діями?

— Напевно, ми можемо бути задоволені результатом, адже вирвали нічию в матчі, який програвали, і тепер із хорошим настроєм роз’їдемося по клубах.

Прокоментуй свій забитий м’яч.

— Я ще не бачив повтору. Хтось каже, що була рука, хтось — що не було. Однак рахунок став 2:2, усі щасливі.

— У першому таймі суперники буквально розкидали вас. Яка збірна Нігерії у плані фізики?

— Нам не можна було залишати суперників сам на сам, давати їм шанс на це. Я з багатьма нігерійцями грав у Бельгії, знаю їхні сильні сторони. Я раніше казав, що з ними буде дуже важко.

— Як воно — виходити на другий тайм за рахунку 0:2?

— У психологічному плані дуже складно. Ми погано провели перший тайм. Однак у перерві тренер знайшов необхідні слова, і друга половина зустрічі залишила приємні враження.

— Сьогодні в центрі поля Зінченко й Маліновський грали без Степаненка. Ви відчули його відсутність?

— Ми розуміємо, що Тарас — лідер команди. Без нього справді дуже складно. Він здатен закривати зони так, що суперники навіть не можуть отримати м’яч. Усі підбори за ним, він виграє всю боротьбу, підчищає. Степаненко — справжній опорник, людина з характером, справжній лідер. Цих його сильних сторін нам не вистачало, чим і скористалася Нігерія.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини