Перед матчем Україна — Нігерія збірна журналістів та ветерани «Дніпра» розіграють Кубок Дніпра

10 вересня о 16.00 у Дніпрі на стадіоні «Олімпійські резерви» розпочнеться матч за Кубок Дніпра між збірною ветеранів ФК «Дніпро» та збірною журналістів України.

Метою благодійного матчу є допомога дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Поєдинок за Кубок Дніпра-2019 відбудеться в рамках заходів УАФ напередодні товариського матчу між національними збірними України та Нігерії.

Організаторами матчу виступили Українська асоціація футболу, УПЛ, інформаційне агентство «Центр новин», Федерація футболу Дніпропетровської області.

Інформаційні партнери: «34 канал», «9 канал», «Відкритий канал».

Титульний спонсор збірної журналістів: Sinta-D.

Запрошуємо всіх уболівальників 10 вересня о 16.00 на стадіон «Олімпійські резерви» (м. Дніпро, пр-т Б. Хмельницького, 29д).

Окрім футболу, на вас чекає концертна програма та призи! Вхід вільний!

Деталі за посиланням.

Довідка. Збірна журналістів України бере участь у благодійних матчах під патронатом УАФ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму, із 2016 року.

Завдяки Парламентському кубку-2016, за який змагалися команди народних депутатів та журналістів, вдалося облаштувати сенсорні кімнати для дітей-аутистів у корекційному центрі «Прімавера». Після Кубку Одеси-2016 вдалося надати благодійну допомогу у вигляді спортивного обладнання для дитячо-юнацької спортивної школи Березівського р-ну. У 2017 році збірна журналістів відкрила дитячо-спортивний майданчик у смт Комишуваха Попаснянського району Луганської області. Завдяки Кубку Одеси-2019 діти-переселенці зі Сходу України отримали футбольні подарунки та квитки на матч за Суперкубок України-2019.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.09.2019 14:06

Кубок Дніпра виграла збірна журналістів України

Перед товариським поєдинком між національними збірними України та...

Підписатися на новини