У Києві відбувся турнір із міні-футболу серед команд дітей працівників прокуратури

У неділю в столиці України на НТК ім. В. Баннікова відбувся фестиваль із міні-футболу серед дітей працівників прокуратури.

У турнірі, що проводився Генеральною Прокуратурою України під егідою Української асоціації футболу, узяли участь дев'ять команд. Діти працівників Генеральної Прокуратури України (дві команди), прокуратур Полтавської, Миколаївської, Львівської, Волинської, Луганської, Дніпропетровської та Хмельницької областей змагалися у двох групах за право вийти до фіналу. За регламентом турніру поєдинки складалися з двох таймів по вісім хвилин.

Фото прес-служби УАФ

Початку змагань передувала церемонія відкриття фестивалю, в якій взяли участь колишній перший заступник Генерального Прокурора України Дмитро Сторожук та легенди українського футболу Владислав Ващук і Володимир Єзерський, який наразі очолює юнацьку збірну України U-18.

Легендарний футболіст київського «Динамо» і збірної України Владислав Ващук побажав дітям здоров'я та успіхів і сказав: «Мені дуже приємно бачити сьогодні стільки людей. Я вже не вперше на цьому чудовому турнірі, який, я впевнений, знову пройде на високому рівні. Я радий, що Генеральна Прокуратура України та Українська асоціація футболу приділяють увагу сімейним цінностям, адже діти — це наше майбутнє. Я хочу побажати нашим маленьким гігантам великого футболу, щоб вони, незважаючи на будь-які обставини, завжди досягали поставленої мети».

Фото прес-служби УАФ

За підсумками групового етапу до фіналу потрапили команди прокуратур Львівської та Луганської областей. За третє місце змагалися команди ГПУ-2 та прокуратури Дніпропетровської області. 

У підсумку бронзовим призером стала команда Дніпропетровської області, яка перемогла команду ГПУ-2 з рахунком 1:0. Переможцями турніру стали діти працівників Львівської прокуратури, які у фіналі здолали своїх суперників із Луганської області — 3:1. 

Після завершення змагань на навчально-тренувальній базі УАФ почесні гості нагородили переможців та кращих гравців турніру медалями, дипломами та грамотами. 

 

Фото прес-служби УАФ

На завершення головний тренер юнацької збірної України U-18 Володимир Єзерський сказав: «Хочеться окремо подякувати Генеральній Прокуратурі України та Українській асоціації футболу за організацію цього турніру. Зараз у нашій країні проводиться багато дитячих змагань. А оскільки є масовість, є кількість, то рано чи пізно прийде й якість. Я хочу побажати вам, діти, щоб ви слухались батьків та тренерів. Я впевнений, що завдяки таким турнірам ви будете додавати у майстерності і, можливо, поповнювати лави вітчизняних клубів та збірної України».

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

Підписатися на новини