Турнір Віктора Баннікова: юнацька збірна України перемогла команду Ізраїлю та зіграє у фіналі

Підопічні Олександра Петракова у вирішальному поєдинку своєї групи обіграли ізраїльських однолітків та посіли перше місце у своєму квартеті.

На Турнірі Віктора Баннікова перше місце у групі А в заключному поєдинку групового раунду розігрувалося між збірними України та Ізраїлю. Причому синьо-жовтих влаштовувала тільки перемога, оскільки за однакової кількості очок підопічні Олександра Петракова поступалися супернику за різницею забитих та пропущених м'ячів.

Фото Павла Кубанова

Перші хвилини матчу команди провели обережно, намагаючись не ризикувати, тому й до ударів справа доходила вкрай рідко. Завелися команди в середині тайму. Спочатку Яфрах перевірив пильність Пузанкова ударом із середньої дистанції. У наступній атаці українці зобов'язані були забивати, але після передачі Хромея Попов не використав чистий вихід сам на сам, пробивши повз ціль.

Фото Павла Кубанова

Після цього гра знову перемістилася до середини поля, де вистачало боротьби й стиків, на що суддя не раз реагував жовтими картками. Забили ж синьо-жовті після стандарту. На 35-й хвилині Урсулов ​​подав до штрафного, ізраїльтяни вибили м'яч, але першим на підборі виявився Волошин, який у дотик сильним ударом відправив м'яч у кут воріт Ніра. 1:0.

Фото Павла Кубанова

А під завісу першого тайму ізраїльтяни залишилися в меншості. Алтурі отримав попередження за те, що завадив воротареві українців увести м'яч у гру. Це для нього була друга жовта картка…

Маючи на одного футболіста більше, підопічні Олександра Петракова з перших хвилин другого тайму захопили ініціативу, практично не пускаючи ізраїльтян на свою половину поля. Міг забивати Яцик, але пробив трохи вище воріт, потім був шанс у Волошина, але нападник не зміг переграти воротаря гостей у ближньому бою. На 57-й хвилині Волошину знову не пощастило пробити Ніра, хоча шанс був залізний.

Фото Павла Кубанова

Наприкінці поєдинку ізраїльтяни спробували врятувати матч. У захисті гостей з'явилося набагато більше вільних зон, чим синьо-жовті й скористалися. На 70-й хвилині класну контратаку точним ударом завершив Кононов. 2:0.

У підсумку поєдинок так і завершився, що дозволило юнацькій збірній України виграти свою групу й отримати право завтра зустрітися у фіналі з командою Туреччини.

Фото Павла Кубанова

Турнір Віктора Баннікова   

Група А. 3 тур

Україна (U-17) — Ізраїль (U-17) — 2:0 (1:0)

Голи: Волошин (35), Кононов (70). 

Україна (U-17): Пузанков, Роман, Мампассі, Дячук (Танчак, 62), Яцик (Бомащук, 80+1), Урсулов, Хромей (Лебедєв, 73), Кононов (Биков, 73), Волошин (Квасниця, 73), Попов (Теслюк, 62), Микитишин (Хлань, 41). 

Ізраїль (U-17): Нір, Кодман (Каничовскі, 63), Шафікі, Мадмун (Аріє, 77), Канарік (Паз, 63), Вайс (Еліяху, 41), Нухі, Яфрах, Собох, Аль Санах (Бадер, 54), Алтурі (Леві, 54).

Попереджені: Дячук (13) — Алтурі (29), Вайс (34), Шафікі (77). 

Вилучений: Алтурі (39).

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
05.01.2020 15:05

Турнір Віктора Баннікова: 17-і за ліком міжнародні змагання відбудуться 25—31 серпня

Наприкінці серпня юнацька збірна України U-16 (на той момент уже&...

03.09.2019 16:01

Олександр Петраков: «Кращий матч на Турнірі Баннікова зіграли проти команди Ізраїлю»

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Олександр Петраков залиш...

30.08.2019 21:30

Турнір Віктора Баннікова: відбулися матчі за підсумкові місця

Сьогодні в Києві фінішував 16-й за ліком Турнір Віктора Баннікова сере...

30.08.2019 12:00

Наживо! Фінал Турніру Віктора Баннікова: Україна (U-17) — Туреччина (U-17)

Сьогодні в Києві на НТК ім. В. Баннікова відбудеться фінальний поєдино...

Підписатися на новини