Українська асоціація футболу успішно пройшла оглядовий аудит

21 серпня 2019 року Українською асоціацією футболу було успішно пройдено оглядовий аудит незалежної міжнародної аудиторської компанії Société Générale de Surveillance (SGS), залученої УЄФА відповідно до Стандарту якості ліцензування клубів щодо організації й додержання затвердженої УЄФА процедури ліцензування.

Перевірка на предмет відповідності всім вимогам, встановленим Стандартом якості ліцензування клубів УЄФА, здійснюється незалежним сертифікаційним органом на щорічній основі.

Українська асоціація футболу як національна асоціація — член УЄФА взяла на себе зобов’язання імплементувати вимоги системи ліцензування клубів УЄФА на національному рівні та виступає в якості ліцензіара на основі делегованих повноважень УЄФА по відношенню до всіх футбольних клубів України.

У рамках перевірки окремо було відзначено роль УАФ у створенні достатньо чіткої системи атестації футбольних клубів на всіх рівнях.

Водночас аудитори відзначили високу кваліфікацію та професіоналізм усіх осіб, які беруть участь у процесі ліцензування клубів та клубного моніторингу, а також своєчасність та якісність процесу ухвалення рішень у рамках ліцензування клубів на сезон-2019/2020. Позитивний відгук також було отримано стосовно порівняльного аналізу даних професіонального футболу України в контексті сучасних вимог ліцензування.

Українська асоціація футболу приділяє належну увагу якісному управлінню системою ліцензування клубів та висловлює свою впевненість, що система ліцензування є надійним підґрунтям для системного й послідовного розвитку футболу в Україні.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини