Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий тур АПЛ, можливі дебюти Шведа й Маліновського

На вихідних пройдуть чергові поєдинки європейських чемпіонатів, у яких можуть взяти участь п'ять гравців національної збірної України, викликані Андрієм Шевченком на вересневі матчі.

У суботу, 24 серпня, свою другу гру в сезоні може провести Андрій Ярмоленко. Його «Вест Хем» у рамках англійської Прем’єр-ліги на виїзді зіграє з «Уотфордом» (початок — о 17.00). Може допомогти «Вальядоліду» Андрій Лунін, коли його команда зустрінеться в рамках Ла Ліги з «Реалом» (20.00). 

Не побачимо ми на полі наших «бельгійців» Едуарда Соболя із «Брюгге» та Ігоря Пластуна, Романа Безуса й Романа Яремчука із «Гента». Поєдинки їхніх команд у чемпіонаті перенесені у зв’язку з виступом в єврокубках.

У неділю, 25 серпня, черговий матч за «Манчестер Сіті» матиме змогу провести Олександр Зінченко. Чинні чемпіони Англії відправляться у гості до «Борнмута» (початок — о 16.00).

Черговий шанс дебютувати у чемпіонаті Шотландії буде у Мар’яна Шведа. Його «Селтик» о 17.00 того ж дня на власному полі прийме «Хартс».

Непогані шанси на дебют у Серії А у Руслана Маліновського. У неділю ввечері у стартовому турі «Аталанта» українця на виїзді зустрічатиметься зі СПАЛом (21.45).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини