Роман Яремчук: «Я продовжую старанно працювати кожного дня і радий, що тренер довіряє мені місце у складі»

Нападник «Гента» і збірної України Роман Яремчук в інтерв'ю офіційному сайту бельгійського клубу розповів про найближчі завдання та атмосферу в команді.

У вчорашньому поєдинку першості Бельгії «Гент» здобув домашню перемогу над «Остенде» — 2:0. Один із забитих м'ячів на свій рахунок записав український форвард Роман Яремчук. Це був уже шостий гол нашого співвітчизника за «Гент» зі старту нинішнього сезону. 

«Ми добре зіграли у вчорашньому матчі. Це була важлива перемога, але ми всі вже думаємо про те, що буде далі. У четвер на нас очікує поєдинок Ліги Європи з «Рієкою». Це сильний клуб, тож нам буде нелегко. Із завтрашнього дня всю увагу буде зосереджено на цьому матчі. Нашою метою є вихід до групового етапу Ліги Європи, і для її досягнення ми маємо здобути хороший результат у четвер», — сказав Роман Яремчук.

«Я продовжую старанно працювати кожного дня і радий, що тренер довіряє мені місце у складі. Мені дуже подобається грати з Джонатаном Девідом. Його передачі убивчі для команд суперників. Ми налагодили відмінну взаємодію, набагато кращу, ніж у минулому році. Поєднання наших якостей є перевагою для «Гента». Я дуже радий, що граю з ним.

Що допомагає нам досягати гарних результатів? У тому числі й досвід. Із такими гравцями, як Депуатр, Мохаммаді й Лустіг, справи йдуть добре. І ми бачимо, що вони передають свій досвід більш молодим виконавцям. У нас у команді відмінна атмосфера!» — підкреслив форвард збірної України.

Нагадаємо, що після чотирьох турів чемпіонату Бельгії «Гент» із сімома очками розташувався на п'ятому місці. У наступному турі «Буйволи» зіграють з «Антверпеном» на виїзді.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.03.2024 19:43

Роман Яремчук: «Потрібно менше говорити й більше працювати на полі. Усі розуміють важливість матчу»

Нападник національної збірної України Роман Яремчук разом із головним...

22.03.2024 14:30

Роман Яремчук: «Потрібно щоразу доводити, забивати голи й приносити користь команді»

Нападник збірної України Роман Яремчук був визнаний уболівальниками &l...

17.03.2024 19:38

«Валенсія» Романа Яремчука поступилася у виїзному матчі іспанської Ла Ліги

У 29-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

09.03.2024 17:00

Роман Яремчук допоміг «Валенсії» здобути перемогу в матчі чемпіонату Іспанії

У 28-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

Підписатися на новини