Українські вболівальники поспілкувалися з Олександром Шовковським у рамках проекту «Зірковий гість»

11 серпня в київському торговельно-розважальному комплексі Lavina Mall проект «Зірковий гість» утретє влаштував зустріч українських уболівальників з їхнім футбольним кумиром.

Нагадаємо, що гостями першого заходу стали гравці національної збірної України та національної жіночої збірної України — Тарас Степаненко та Ірина Кочнєва. Удруге українські прихильники футболу мали змогу поспілкуватися з форвардом головної команди країни Романом Яремчуком та півзахисником юнацької збірної U-20 Максимом Чехом.

Фото прес-служби УАФ

І от сьогодні проект «Зірковий гість» продовжив свою роботу й зібрав у Lavina Mall близько 300 прихильників футболу на зустріч з асистентом головного тренера збірної України Олександром Шовковським. До нього мав приєднатися захисник нашої національної команди Олександр Караваєв, однак через тренувальний режим у київському «Динамо» зробити цього не зміг.

За доброю традицією на початку й наприкінці зустрічі Олександр Шовковський провів автограф-сесію та надав змогу прихильникам зробити з ним фото.

Фото прес-служби УАФ

Після цього вболівальники мали нагоду поставити легендарному голкіперу свої запитання. Зокрема, вони дізналися про те, що Олександр Шовковський став у ворота, тому що йому не дали вибору партнери по команді, а найсуворіший тренер у його житті — Валерій Васильович Лобановський. За словами Шовковського, «Динамо» та збірна України, яким він віддав 30 років свого життя, викарбувані у нього в серці. Пробував колишній воротар столичного гранда займатися баскетболом, але футбольне поле припало до душі більше, ніж баскетбольний майданчик. Наостанок Шовковський зізнався, що вже 15 років не змінює зачіску, адже йому подобається його відображення у дзеркалі. 

Фото прес-служби УАФ

Після цього асистент головного тренера нашої збірної вручив юному вболівальнику, який поставив йому найцікавіше запитання, м'яч від спонсора заходу, компанії «Інтерспорт», зі своїм автографом.

Надалі дружнє спілкування продовжилося. На гостей чекали змагання з текболу, досить незвичайної, але цікавої гри, що проходить на столі для пінг-понгу з похилими краями, який надав офіційний партнер національної збірної команди України з футболу — TM Parimatch. У міні-турнірі взяли участь чотири команди юних уболівальників, на яких також чекали призи від «Інтерспорт» та TM Parimatch.

Фото прес-служби УАФ

Нагадаємо, що «Зірковий гість» — захід, у рамках якого вболівальники мають ексклюзивну можливість стати ближчими до улюблених футболістів. Під час зустрічей усі гості Lavina Mall можуть чудово провести час у спортивній атмосфері з футбольними зірками!

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.01.2023 18:30

Олександр Шовковський: «У моєму житті завжди є дві команди»

Асистент головного тренера національної команди Олександр Шовковський,...

02.03.2022 12:12

Олександр Шовковський: «Перемога все одно буде за нами, адже зло пожирає само себе»

Колишній голкіпер київського «Динамо» та збірної Укра...

01.08.2019 14:01

Олександр Шовковський — зірковий гість у «LAVINA MALL»

За доброю цьогорічною традицією Українська асоціація футболу та ТРЦ &l...

Підписатися на новини