У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відкрили футбольне поле

8 серпня до Дня військ зв’язку у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут відбулося відкриття нового футбольного поля.

У церемонії взяли участь начальник ВІТІ, полковник Євген Степаненко, народний депутат України, випускник інституту Юрій Арістов, радник президента УАФ Валентин Латипов та президент збірної журналістів, шеф-редактор ІА «Центр новин» Ольга Витак.

Фото ІА «Центр новин»

Із вітальним словом до курсантів ВІТІ звернувся полковник Степаненко, який відзначив, що це перший футбольний майданчик, встановлений у військовому інституті: «Дякую всім, хто допоміг побудувати футбольне поле для наших курсантів. У нашому інституті це поле символізує новий етап розвитку. Футбол для військових — це ще один тренувальний процес. Тому ми не будемо зупинятися, така програма буде продовжуватися. У нас є плани побудувати за натівським зразком полосу перешкод, окрім футбольного поля, звести баскетбольний та волейбольний майданчики».

Фото ІА «Центр новин»

Юрій Арістов після урочистого перерізання стрічки й відкриття футбольного поля привітав усіх причетних до свята військ зв’язку та подарував кожному курсанту інституту, який бере участь у всеукраїнських матчах, по два комплекти професійної футбольної форми Joma.

«У студентські роки в цьому інституті ми неодноразово грали у футбол, баскетбол. Для військовослужбовців спорт є важливою частиною життя, він організує, вчить дисципліні. Дуже добре, що тепер наші курсанти мають можливість займатися спортом на сучасному футбольному полі, у професійній футбольній формі. Дуже радий, що став частиною цього футбольного свята», — відзначив Арістов.

Фото ІА «Центр новин»

У свою чергу Валентин Латипов привітав курсантів від імені президента УАФ Андрія Павелка і вручив почесні нагороди за розвиток футболу серед військових — зокрема полковнику Олегу Сєрому та заступнику начальника інституту полковнику Віталію Тарасову.

«Із приємністю передаю вам вітання від президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та дякую вам за активну спортивну позицію, яскраву гру та чудове футбольне свято! Від імені всієї футбольної спільноти бажаю вам міцного здоров’я та нових перемог!» — сказав Валентин Латипов.

Фото ІА «Центр новин»

Після офіційної урочистої частини відбувся товариський матч збірної журналістів та курсантів ВІТІ.

Команду журналістів представляли: Дмитро Дєнков («Українська правда»), Костянтин Андріюк (телепроект «Зупини лося»), Василь Пехньо («Громадське ТБ»), Ярослав Твардовський («Динамоманія»), Юрій Чміль («Еспресо TV») та Володимир Шемулянський (ІА «Центр новин»).

Фото ІА «Центр новин»

Головна перемога дісталася військовим, які на сучасному футбольному полі готуватимуться до нових турнірів.

Нагадаємо, що збірна журналістів України бере участь у благодійних матчах під патронатом УАФ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму, із 2016 року.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

Підписатися на новини