Ліга Європи. Українські клуби дізналися суперників на третьому відбірному етапі турніру

Сьогодні після жеребкування третього кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів у Ньйоні у штаб-квартирі УЄФА відбулося формування пар аналогічної стадії Ліги Європи.

Четверта та п’ята команди УПЛ за підсумками минулого сезону, «Маріуполь» та «Зоря», мали під час жеребкування відповідно несіяний та сіяний статус. Азовці отримали у суперники переможця пари АЗ (Голландія) — «Хакен» (Швеція), а луганці — переможця пари ЦСКА (Болгарія) — «Осієк» (Хорватія). Перший матч 8 серпня підопічні Олександра Бабича проведуть на своєму полі, а команда Віктора Скрипника — на виїзді. Матчі-відповіді відбудуться 15 серпня. Щоправда, «Зорі» ще необхідно у другому кваліфікаційному раунді пройти чорногорську «Будучност».

Переможці третього етапу кваліфікації в раунді плей-офф (жеребкування — 5 серпня, матчі — 22-го та 29 серпня) сперечатимуться за перепустки до основної стадії змагань. Бронзовий призер чемпіонату України, «Олександрія», у відборі участі не бере та вже чекає на жеребкування групового етапу Ліги Європи, яке відбудеться 30 серпня.

Загалом нашу асоціацію в єврокубках сезону-2019/2020 представлятимуть п’ять клубів. Окрім «Олександрії», путівку до групової стадії має «Шахтар», який зіграє в Лізі чемпіонів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.03.2024 14:17

Ліга Європи. Визначився суперник «Бенфіки» Анатолія Трубіна у чвертьфіналі

Сьогодні відбулося жеребкування чвертьфіналів та півфіналів Ліги Європ...

23.02.2024 13:20

Ліга Європи. «Бенфіка» Анатолія Трубіна дізналася свого суперника в 1/8 фіналу турніру

Сьогодні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи-2023/2024, в як...

22.02.2024 23:59

Ліга Європи. «Шахтар» програв «Марселю» й завершив єврокубковий сезон для України

Донецький «Шахтар» у матчі-відповіді стикового раунду Ліги...

15.02.2024 21:45

Ліга Європи. «Шахтар» розпочав виступ у плей-оф із нічиєї з «Марселем»

Донецький «Шахтар» стартував у плей-оф Ліги Європи домашні...

Підписатися на новини