Президент ФІФА привітав збірну України U-20 із перемогою на чемпіонаті світу та подякував УАФ за розвиток футболу

В офіційному листі, адресованому президенту УАФ Андрію Павелко, президент ФІФА Джанні Інфантіно привітав юнацьку збірну України з перемогою на чемпіонаті світу U-20 та висловив упевненість у яскравому майбутньому українського футболу.

«Я хотів би вкотре висловити свої найтепліші привітання вашій збірній U-20. У суботу, 15 червня на Міському стадіоні в Лодзі українська збірна виграла чемпіонат світу з футболу серед команд U-20 2019 року в Польщі після захоплюючої перемоги у фіналі над Республікою Корея з рахунком 3:1, забезпечивши Україні першу золоту медаль у цьому змаганні та тим самим здійснивши один із найбільших подвигів у футбольній історії країни».

«Це, безсумнівно, результат зусиль та важкої роботи, і тому всі учасники можуть пишатися цим великим досягненням. Буду вдячний, якщо ви передасте мої привітання гравцям, тренеру Олександру Петракову, адміністрації, усьому технічному та медичному персоналу, а також уболівальникам. Я закликаю їх продовжувати рішуче та наполегливо працювати!» — зауважив президент ФІФА.

Фото Павла Кубанова

«Від імені міжнародного футбольного співтовариства я користуюся цією нагодою, щоб висловити подяку вашій національній збірній команді з футболу U-20 та вашій асоціації за надання допомоги в поширенні позитивного футбольного послання та сприянні розвитку цієї прекрасної гри, яка об’єднує всіх нас», — написав Джанні Інфантіно.

«Усе це свідчить про дуже яскраве майбутнє і, без сумніву, прокладе шлях до подальших успіхів. Я бажаю вам усього найкращого в майбутньому та з нетерпінням чекаю на зустріч із вами найближчим часом», — закінчив свій лист президент ФІФА.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини