Фестиваль «Відкриті уроки футболу» відбувся на Львівщині

У рамках святкування 125-річчя українського й львівського футболу на стадіоні ім. Євгена Смука в Яворові відбувся фестиваль «Відкриті уроки футболу» серед команд дівчат 2007 року народження й молодших.

Це один із провідних проектів УАФ із розвитку шкільного футболу, який провела Федерація футболу Яворівського району за активної підтримки Федерації футболу Львівської області. Він спрямований на заохочення дівчат до здорового способу життя та занять спортом, зокрема футболом, залучення громадськості та місцевих громад до проекту спільної допомоги та вирішення проблем дітей учасників АТО й тих, хто належить до соціально незахищених верств населення.

Фото womensfootball.com.ua

У фестивалі взяли участь школярі Яворівського району з гімназії м. Яворова, ЗОШ № 3 м. Новояворівськ, ЗОШ с. Чолгині, ЗОШ с. Бердихів, ЗОШ с. Дацки, ЗОШ с. Мужиловичі, ЗОШ с. Чернилява, ЗОШ с. Прилбичі, ЗОШ с. Тарнавиця, ЗОШ с. Шкло, ДЮСШ м. Яворів та юні гравці жіночого футбольного клубу «Янтарочка» (Новояворівськ). До учасників заходу звернулися голова Федерації футболу Яворівського району, голова Комітету жіночого футболу ФФЛ Мирослав Дорош і представники місцевої міської та районної влади.

Футбольне поле було поділене на сім квадратів. У них 120 дівчаток віком від восьми до 12-ти років під опікою тренерів-волонтерів Ігоря Флиса, Євгена Трубеги, Марії Семеряк, Ростислава Кануса, Михайла Сосновського, Юрія Сосновського та Богдана Броневського поєднували різноманітні веселі ігри з м’ячами, конусами, обручами, стрибалками, линвами із засвоєнням елементів техніки гри у футбол (удари по воротах, жонглювання м'ячем, координаційні дії), а також мали можливість ознайомитися з пам'яткою щодо спілкування дітей із поліцією, завданням якої є профілактика правопорушень серед неповнолітніх.

Фото womensfootball.com.ua

Задля якісного проведення цього заходу Федерація футболу Львівської області надала достатню кількість футбольних м’ячів та іншого спортивного інвентарю. Усі учасники «Відкритих уроків футболу» отримали на церемонії нагородження пам’ятні медалі, кубки, футбольні м’ячі й солодощі.

Фото womensfootball.com.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини