Українські вболівальники поспілкувалися з Романом Яремчуком та Максимом Чехом у рамках проекту «Зірковий гість»

22 червня в київському торговельно-розважальному комплексі Lavina Mall відбулася друга зустріч футболістів збірних України з уболівальниками в рамках проекту «Зірковий гість».

Нагадаємо, що 8 березня цього року гостями першого заходу стали гравці національної збірної України Тарас Степаненко та національної жіночої збірної України Ірина Кочнєва. Тоді близько трьохсот уболівальників зібралися, щоб побачити своїх кумирів на власні очі. 

Фото прес-служби УАФ

І от сьогодні проект «Зірковий гість» продовжив свою роботу й зібрав не менше прихильників футболу. Цього разу до Lavina Mall завітали форвард національної збірної Роман Яремчук і Максим Чех, футболіст збірної U-20, який у складі своєї команди став чемпіоном світу.

На початку й наприкінці зустрічі Роман Яремчук та Максим Чех провели автограф-сесію та надали змогу прихильникам зробити з ними фото. 

Фото прес-служби УАФ

Після цього вболівальники мали нагоду поставити футболістам свої запитання. Зокрема, вони дізналися про те, що улюбленою книгою Яремчука є «Я — Златан», його футбольною мрією — гра разом з Олександром Зінченком у «Манчестер Сіті», а прикладом для наслідування — нинішній тренер збірної України Андрій Шевченко. Роман розповів, що почав займатися футболом у шість років, мав у школі сім балів із хімії за 12-бальною шкалою, а найбільш психологічно складним для нього був дебютний поєдинок у складі національної команди — у Лізі націй проти Чехії.

Фото прес-служби УАФ

У свою чергу Максим Чех розповів, що ніколи не стане гравцем київського «Динамо», жодного разу в кар'єрі не потрапляв у офсайд, а найбільш пам'ятним моментом його дитинства був той, коли його запросили до футбольної академії «Шахтаря». На думку Максима, він не «спіймав зірку» після перемоги на чемпіонаті світу U-20. Також він жодного разу не хотів закінчити з футболом, а своїми улюбленими гравцями називає Антоніо Конте та Дженнаро Гаттузо.

Автори найбільш оригінальних запитань до кожного з футболістів отримали футболки збірної України з автографами Яремчука та Чеха. Ще одну футболку виграв ерудит, який відповів на питання від спонсору заходу — компанії «Інтерспорт».

Фото прес-служби УАФ

По завершенні зливи запитань до наших гравців пам'ятні призи від Української асоціації футболу отримали діти з особливими потребами, якими опікується організація «З теплом у серці». М'ячі та м'які іграшки вручили малюкам Роман Яремчук та Максим Чех, після чого діти зробили з ними колективне фото.

Надалі дружнє спілкування продовжилося. На гостей заходу чекали конкурси на футбольну ерудицію та спритність у грі з м'ячем. І, звичайно, привітання й призи переможцям.

Нагадаємо, що «Зірковий гість» — захід, у рамках якого вболівальники мають ексклюзивну можливість стати ближчими до улюблених футболістів. Під час зустрічей усі гості Lavina Mall можуть чудово провести час у спортивній атмосфері з футбольними зірками!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.03.2024 19:43

Роман Яремчук: «Потрібно менше говорити й більше працювати на полі. Усі розуміють важливість матчу»

Нападник національної збірної України Роман Яремчук разом із головним...

22.03.2024 14:30

Роман Яремчук: «Потрібно щоразу доводити, забивати голи й приносити користь команді»

Нападник збірної України Роман Яремчук був визнаний уболівальниками &l...

17.03.2024 19:38

«Валенсія» Романа Яремчука поступилася у виїзному матчі іспанської Ла Ліги

У 29-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

09.03.2024 17:00

Роман Яремчук допоміг «Валенсії» здобути перемогу в матчі чемпіонату Іспанії

У 28-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

Підписатися на новини