У Києві завершився чемпіонат Північного Київського територіального управління Нацгвардії України з міні-футболу

Сьогодні, 20 червня в Києві на штучних полях НТК ім. В. Баннікова відбулися завершальні матчі щорічного чемпіонату Північного Київського територіального управління Нацгвардії України з міні-футболу.

У змаганнях взяли участь команди з військових частин НГУ. Турнір відбувся завдяки плідній співпраці Головного управління Національної гвардії України та Української асоціації футболу.

У запеклих протистояннях на футбольних майданчиках військовослужбовці показали високий рівень гри, завзяття та волю до перемоги. Кожна команда до останнього билася за результат.

Фото прес-служби Нацгвардії України

На урочисту церемонію нагородження учасників завітали почесні гості — перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов та радник президента УАФ Валентин Латипов.

«Це велика честь для нас — допомагати нашим військовим та ветеранам АТО, справжнім героям України, захисникам нашої держави. Тому Українська асоціація футболу з великою приємністю підтримує ініціативи проведення таких турнірів серед військових. Футбол — це багатогранна гра, в якій можна напрацювати швидкість руху, координацію, командні навички, якими ви вже володієте, — і довели це, захищаючи нашу країну», — звернувся до учасників турніру Олег Протасов.

Фото прес-служби Нацгвардії України

«Із приємністю передаю вам вітання від президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та дякую вам за активну спортивну позицію, яскраву гру та чудове футбольне свято! Приємно відзначити, що зараз і оборонці України, і національна збірна України з футболу діють під одним гаслом, яке є оберегом для нашої держави, — «Слава Україні!». Від імені всієї футбольної спільноти бажаю вам міцного здоров’я та нових перемог!» — привітав учасників турніру Валентин Латипов.

Фото прес-служби Нацгвардії України

Підписатися на новини