Виконком УАФ розглянув звернення клубів української Прем’єр-ліги

Виконавчий комітет Української асоціації футболу розглянув колективне звернення всіх клубів УПЛ та вніс зміни до ст. 18 Регламенту з атестації футбольних клубів УПЛ щодо її застосування у процедурі атестації в разі неможливості виконання передбачених нею вимог через наявність відповідних рішень органів здійснення футбольного правосуддя.

А саме визначив, що невиконання вимог, передбачених даною статтею, не є підставою для відмови у видачі клубу атестату в разі, якщо клуб не може виконати дані вимоги у зв’язку з існуванням відповідних рішень органів здійснення футбольного правосуддя, та виключно за умови, якщо клуб здійснюватиме фінансування дитячо-юнацького футболу у межах отриманих клубом від УЄФА бонусів і платежів для розвитку дитячо-юнацького футболу у відповідному сезоні на умовах, визначених адміністрацією УАФ.

Таким чином, Виконавчий комітет УАФ усунув прогалину стосовно регулювання проходження процедури атестації клубами, молодіжні та юнацькі команди яких знаходяться під дисциплінарними санкціями.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.05.2019 14:45

Виконком ФФУ визначив місця проведення матчів для трьох збірних України

Розглянувши пропозиції тренерських штабів національної, молодіжної та...

18.03.2019 18:05

Виконком ФФУ затвердив рішення УПЛ про перенесення матчів Прем’єр-ліги та Кубку України

Виконавчий комітет Федерації футболу України погодився із пропозицією...

28.12.2018 12:00

Офіційно. Звернення Виконавчого комітету Федерації футболу України

Звернення Виконавчого комітету Федерації футболу України до Президента...

Підписатися на новини