Роман Яремчук: «Відчував, що відкрию лік забитим м’ячам в одному з найближчих матчів…»

У своєму сьомому матчі за збірну України нападник Роман Яремчук уперше відзначився забитим голом.

— От і не вір після цього в щасливі числа, — сказав форвард бельгійського «Гента» після поєдинку із Сербією в коментарі офіційному сайту УАФ. — Тіішить, що я зробив це саме у Львові, у своєму рідному місті! Передусім хочу сказати, що, як і завжди на матчах у столиці Галичини, на трибунах була неймовірна атмосфера, тут завжди неймовірно підтримують головну команду країни, і в нашій яскравій звитязі є й велика заслуга вболівальників. Спасибі!

— Збірна України дійсно здобула вражаючу перемогу над Сербією, футболісти якої останнім часом голосно заявляють про себе в провідних європейських клубах. Чим це можна пояснити?

— Ми дуже плідно провели підготовчий період. Детально вивчили гру суперника, визначилися з його сильними та вразливими місцями. І тому, в першу чергу, важливо було просто виконати установку тренерського штабу на чолі з Андрієм Шевченком. Вважаю, що нам це вдалося.

— Тобі випадково не снилося перед матчем, що ти нарешті забиваєш за збірну України?

— Ні, але було відчуття, що обов’язково заб’ю в одному з двох найближчих поєдинків у Львові. Рано чи пізно мало прорвати, адже в кожному зіграному матчі гольові моменти в мене були. Користуючись нагодою, відзначу Олександра Караваєва, який зробив мені ідеальну передачу.

— Як оцінив дії Романа Яремчука його найвимогливіший уболівальник — батько, який свого часу сам був вправним футболістом?

— Похвалив за націленість на ворота, але сказав, що це вже історія, що не можна заспокоюватися на досягнутому, і побажав не піти з поля без свого голу й у наступному поєдинку — із Люксембургом. Ми усвідомлюємо, що після матчу із Сербією дуже високо підняли планку, проте про якийсь шапкозакидацький настрій не може бути й мови. Зрештою, не дозволять нам у понеділок цього й уболівальники. Переконаний, що на поєдинку з Люксембургом буде аншлаг, і це також слугуватиме неабияким стимулом для того, аби знову продемонструвати свої найкращі якості.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.03.2024 19:43

Роман Яремчук: «Потрібно менше говорити й більше працювати на полі. Усі розуміють важливість матчу»

Нападник національної збірної України Роман Яремчук разом із головним...

22.03.2024 14:30

Роман Яремчук: «Потрібно щоразу доводити, забивати голи й приносити користь команді»

Нападник збірної України Роман Яремчук був визнаний уболівальниками &l...

17.03.2024 19:38

«Валенсія» Романа Яремчука поступилася у виїзному матчі іспанської Ла Ліги

У 29-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

09.03.2024 17:00

Роман Яремчук допоміг «Валенсії» здобути перемогу в матчі чемпіонату Іспанії

У 28-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

Підписатися на новини