Новини з табору збірної України: передігровий день у Львові

Передігровий день у Львові національна команда розпочала з прогулянки (або, як кажуть у столиці Галичини — «шпацеру») в добре знаному серед львів’ян Стрийському парку.

Це місце має ореол романтики: затишними алейками під розлогим віттям дерев часто люблять здійснювати променад закохані пари. Однак то — справа вечірня, а от вранці парк чудово ховає перехожих від літньої спеки, а тому є чудовим місцем для того, щоби зняти психологічну напругу перед грою, подихавши чистим повітрям та розім’явши ноги.

Фото Павла Кубанова

Єднання вболівальників та футболістів

Для того, щоби зрозуміти, як сильно люблять збірну України у Львові, достатньо було на власні очі побачити, як синьо-жовті виїжджали на вечірнє тренування. Уболівальники створили для футболістів і тренерів живий коридор у кілька ешелонів, підтримуючи вихід кожного гравця гучним підбадьорюванням. І хоч під час проходу фани змішалися з футболістами, в цьому гурті не було ознак тисняви чи паніки. Збірники спокійно просувалися до автобуса в людській масі, фотографуючись зі своїми вболівальниками. Цей момент є ілюстрацією, без перебільшення, унікального єднання гравців та фанів.  

Фото Павла Кубанова

Новий густий газон «Арени Львів»

Офіційне тренування відбулося на новенькому газоні «Арени Львів». Усередині березня насіння було засіяне в основу зі штучних волокон, що збільшує міцність корінної системи. За два місяці трава стала густою та стійкою: чудовий дренаж забезпечує ідеальні умови для футболу, а смарагдовий колір лише підсилює ефект високої якості. Відтак працювати на такому покритті — одне задоволення. Наші футболісти висловлювали лише компліменти щодо нового трав’яного килиму, порівнюючи його з галявиною харківського стадіону «Металіст», на якій нещодавно провели чимало тренувань під час збору.

Фото Павла Кубанова

Остання репетиція перед завтрашнім відповідальним поєдинком залишилася позаду. Вона традиційно має допомогти тренерському штабу визначитися зі стартовим складом, а гравцям — відчути необхідний змагальний тонус, щоби завтра разом із багатотисячним уболівальницьким виром досягти таких жаданих позитивних емоцій.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини