Два дитячі будинки-інтернати представлятимуть Україну на міжнародному турнірі Seni Cup у Польщі

У Києві відбувся турнір Міжнародної футбольної ліги серед вихованців психоневрологічних та дитячих будинків-інтернатів Seni Cup 2019.

Змагання проходили за підтримки Української асоціації футболу, Міністерства соціальної політики України, Посольства Республіки Польща в Україні, Асоціації футболу інвалідів України, Федераціі Футболу міста Києва.

Перше місце в турнірі за участю 12-ти команд з 10-ти областей України посіла команда Шевченківського дитячого будинку-інтернату з Харківської області. Друге місце — у футболістів Мирогощанського дитячого будинку-інтернату з Рівненської області. Ці команди представлятимуть Україну на міжнародному фіналі Seni Cup у Польщі. У місті Торунь у липні зустрінуться збірні з 11-ти країн, які поборються за звання чемпіона турніру.

Фото прес-служби УАФ

Команда зірок ФК «Маестро» зіграла з командою переможців Шевченківського інтернату товариський матч та подарувала капітану ексклюзивну спортивну футболку з автографами гравців ФК «Маестро». Почесний гість, екс-гравець збірної України Владислав Ващук нагородив найкращого бомбардира турніру футбольним м’ячем із власним автографом.

Кожна команда отримала медалі, почесні грамоти та подарунки від партнерів та організаторів турніру. Українська асоціація футболу подарувала переможцям комплекти спортивної форми, футбольні м’ячі командам та пам’ятні призи усім учасникам.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2021 16:00

На новому майданчику відбувся зірковий майстер-клас для юних гравців київського жилмасиву Троєщина

У Києві на футбольному майданчику по вул. Закревського, 35а пройшов ф...

08.07.2020 12:05

Зірки українського футболу розіграли Kyiv Football Cup-2020

У Києві завершився традиційний, уже четвертий за ліком, престижний фут...

27.07.2018 14:19

Випускний матч у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Учора, 26 липня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатиз...

Підписатися на новини