Олександр Петраков: «Панама — дисциплінована, тактично грамотна команда, відчувається рука тренера»

Сьогодні юнацька збірна України U-20 провела передматчеве тренування напередодні гри 1/8 фіналу чемпіонату світу проти Панами.

До тренувального поля в містечку Сосновець команда дісталася за 15 хвилин. Саме ж тренування, як і зазвичай, розпочалося з пробіжки, розтяжки та вправ на рухливість. Завершили цю частину заняття грою у своєрідні хрестики-нолики. Далі були ігрові вправи та награвання тактичних схем.

Фото Андрія Майорова

Перед тренуванням наставник української збірної Олександр Петраков розповів про підготовку до майбутнього матчу:

«Усі гравці здорові, усі тренуються — втрат немає. Завтра гратимемо проти Панами. За два дні ми переглянули три поєдинки за участю цієї збірної. Дуже сподобалася команда — дисциплінована, тактично грамотна, відчувається рука тренера. Те, що наші суперники мають на день менше в плані підготовки, гадаю, не вплине на результат гри. У Новій Зеландії ми також мали для підготовки на день більше, ніж Сенегал, вийшли й поступилися. Тут діють інші поняття, і така команда, як Панама, буде боротися, і гравці цієї збірної серйозно налаштовані, аби заявити про себе й перейти в якийсь сильний клуб. Вони будуть битися за результат до кінця».

Також прокоментував підготовку до матчу й півзахисник збірної Олексій Кащук: «У всіх настрій бойовий, усі готуються до поєдинку й готові вийти на футбольне поле. Із нетерпінням чекаємо на матч із Панамою й намагатимемося показати свої найкращі якості. Ми вивчали гру майбутніх суперників вчора й сьогодні. Це організована команда, яка добре грає в захисті, футболісти фізично сильні».

Фото Андрія Майорова

Також сьогодні вранці відбулася організаційна нарада, де було визначено, в якій формі гратимуть команди. Збірна України завтра вийде на поле в синьому комплекті, а її суперник — у червоному. На завтрашньому матчі працюватиме суддівська бригада в наступному складі: головний арбітр — Леодан Гозалез (Уругвай), асистенти арбітра — Річард Трінідад (Уругвай) та Мартін Соппі (Уругвай), резервний арбітр — Даніель Сіеберт (Німеччина).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.06.2020 11:00

Тріумфу — рік: у 2019-му збірна України U-20 стала чемпіоном світу!

Сьогодні — рівно рік із того дня, коли збірна України вигра...

27.12.2019 16:12

2019: підсумки року для юнацької збірної України U-20

Це була неймовірна крапка в біографії цієї юнацької збірної України, я...

16.12.2019 22:59

«Вечір чемпіонів». 1 000 000 доларів преміальних для збірної України U-20 за перемогу на чемпіонаті світу!

Історичне досягнення всього українського футболу, кубок чемпіонів світ...

31.07.2019 15:04

Двоє українських чемпіонів світу ввійшли до списку можливих проривів сезону-2019/2020 за версією УЄФА

Офіційний сайт УЄФА запропонував своїм авторам зі всієї Європи скласти...

Підписатися на новини