Новини з табору збірної України: теніс-бол у вихідний, від’їзд «молодіжки», очікування найбільшої групи гравців

Вихідний, який присутні в таборі гравці отримали наступного дня після спаринг-матчу із СК «Дніпро-1», синьо-жовті провели не лише на лежаках біля відкритого басейну або на спа-процедурах у Superior Golf & Spa Resort...

Теніс-бол і віджимання на кортах

Футболісти не уявляють свого життя без гри. А тому одразу по обіді два дуети змагалися на тенісних кортах готелю. Формат зустрічі Ярмоленка з Безусом проти Яремчука з Пластуном — компромісний між двома видами спорту теніс-бол. Дружній матч пройшов із жартами та усмішками, але без змагального характеру не обійшлося. Пластуну з Яремчуком усе ж довелося  віджиматися по 20 разів від тенісного ґрунту після трьох сетів, а Ярмоленку з Безусом після двох — такою була ціна поразки. Загальна перемога 3:2 — на користь останніх.

Зі старших взяли приклад і молодші. На сусідньому майданчику Артем Козак з Олегом Кожушком «рубалися» з Богданом Міловановим та Орестом Лебеденком. У протистоянні теніс-болістів «молодіжки» фортуна мала змінний характер, але позитивного настрою було не менше.

Фото Павла Кубанова

Переїзд «молодіжки»

Контрольний матч у середу довершив програму спільного збору національної та молодіжної команд, а, отже, наприкінці четверга підопічні Руслана Ротаня залишили харківський табір синьо-жовтих. Гравці, відібрані для участі у Турнірі Валерія Лобановського, разом із тренерами переїхали до Києва, а решта — виконала свою роботу й тепер може дозволити собі відпочити після сезону.

Фото Павла Кубанова

1 червня  день прибуття більшості

У п’ятницю в розташуванні збірної залишаються 10 гравців, які сьогодні ввечері проведуть тренування на полі «Сонячного». А от завтра, у першій половині дня, склад доповнить решта викликаних на збір кандидатів: 18 гравців української Прем’єр-ліги, чиї клуби вчора завершили національний чемпіонат, Артем Кравець та Едуард Соболь, які отримали кілька днів для відпочинку після заключних ігор сезону в Туреччині та Чехії відповідно, і голкіпер Андрій Лунін, який прибуде з розташування юнацької збірної України U-20. Завтра ввечері усі викликані до головної команди гравці проведуть перше спільне тренування на стадіоні «Сонячний».

Фото Павла Кубанова

Прес-конференція та тренування на «Металісті»

А от 2 червня, з 18-ї, національна команда тренуватиметься на «Металісті». За півгодини до початку заняття головний тренер Андрій Шевченко зустрінеться з представниками ЗМІ у конференц-залі харківської арени. Присутність мас-медіа на прес-конференції та тренуванні можлива після попередньої акредитації. Редакційні заявки слід надсилати до 18.00 1 червня на електронну адресу [email protected]

Олександр Гливинський, прес-секретар національної команди України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини