ЧС-2019 (U-20): вивчення Катару, відсутність кадрових втрат та жовта форма

Передігровий день збірної України U-20 розпочався з майже годинного теоретичного заняття, на якому тренери акцентували увагу на сильних і слабких сторонах майбутнього суперника — збірної Катару. Після цього у гравців був вільний час та відпочинок, коли вони могли пограти в настільний футбол та настільний теніс.

О 18.00 українська команда розпочала передматчеве тренування на стадіоні GKS Katowice, що знаходиться у 15-ти хвилинах їзди від готелю.

Сама тренувальна сесія, 15 хвилин якої були відкриті для ЗМІ, пройшла жваво, чому сприяла чудова футбольна погода. Після розминки на розігрів м’язів синьо-жовті перейшли до ігрових вправ. 

 

Фото Андрія Майорова

Перед тренуванням наставник збірної України Олександр Петраков розповів про останні новини з табору команди: «Усі тренуються, ніяких травм немає, так, були невеликі пошкодження, але наші лікарі з ними впоралися. Сьогодні ми провели два теоретичні заняття: зранку розбирали нашу гру, а вже перед тренуванням дали футболістам можливість переглянути матч Катар — Нігерія. Вказали на сильні та слабкі сторони суперника й готуємося до поєдинку».

Також сьогодні ввечері, але вже на Tychy stadium, що в містечку Тихи, відбулася передматчева організаційна нарада з представниками команд та ФІФА. На ній були визначені кольори, в яких гратимуть збірні, а також обговорені питання допінг-контролю, трансферу команд та медіаактивностей. Завтра українська команда гратиме в жовтому комплекті форми, а наші суперники — у червоному.

Фото Андрія Майорова

Нагадаємо, що матч другого туру групи D Катар — Україна відбудеться 27 травня (початок — о 19.00 за київським часом). Трансляція поєдинку відбуватиметься на каналі UA: Перший. На матчі працюватиме центральноамериканська суддівська бригада: арбітр — Саїд Мартінез (Гондурас), асистенти арбітра — Вальтер Лопез (Гондурас) та Хелпіз Феліз (Домініканська Республіка), четвертий арбітр — Іван Бартон (Сальвадор).

Фото Андрія Майорова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.06.2020 11:00

Тріумфу — рік: у 2019-му збірна України U-20 стала чемпіоном світу!

Сьогодні — рівно рік із того дня, коли збірна України вигра...

27.12.2019 16:12

2019: підсумки року для юнацької збірної України U-20

Це була неймовірна крапка в біографії цієї юнацької збірної України, я...

16.12.2019 22:59

«Вечір чемпіонів». 1 000 000 доларів преміальних для збірної України U-20 за перемогу на чемпіонаті світу!

Історичне досягнення всього українського футболу, кубок чемпіонів світ...

31.07.2019 15:04

Двоє українських чемпіонів світу ввійшли до списку можливих проривів сезону-2019/2020 за версією УЄФА

Офіційний сайт УЄФА запропонував своїм авторам зі всієї Європи скласти...

Підписатися на новини