Президент ФФУ: «Зразкові фінали Ліги чемпіонів УЄФА в Києві — одна з підстав для отримання Україною представництва у Виконкомі УЄФА»

Сьогодні, 17 травня в Запоріжжі проходить XXII Конгрес Федерації футболу України. Виступаючи перед делегатами конгресу, президент ФФУ Андрій Павелко відзначив одне з високих досягнень, завдяки яким Україна отримала цього року представництво у Виконкомі УЄФА.

— Однією з підстав для виявлення такої довіри стали підсумки організації фінальних поєдинків Ліги чемпіонів УЄФА серед чоловічих та жіночих клубів у Києві. Адже, попри скепсис багатьох і чималі складнощі, з якими довелося зіштовхнутися на стадії підготовки до цих історичних для футбольної України подій, ми чудово впоралися із завданням, подарувавши десяткам тисяч гостей нашої столиці й мільйонам уболівальників з усього світу неповторні спортивні емоції. А проведена робота отримала позитивні відгуки й найвищі оцінки футбольних асоціацій різних країн, УЄФА та особисто президента союзу Александера Чеферіна. Важко переоцінити значущість таких подій, адже це футбольне свято істотно збільшило армію прихильників футболу в країні, — переконаний Андрій Павелко.

За його словами, ми можемо пишатися довірою, якої удостоїлася Україна за підсумками 43-го чергового Конгресу УЄФА, отримавши нове представництво у вищому виконавчому органі союзу — виконавчому комітеті. «Це наша спільна заслуга, велика відповідальність і нові можливості для подальшого розвитку вітчизняного футболу», — підкреслив президент ФФУ.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.05.2019 15:45

Вадим Свириденко: «ФФУ відіграє важливу роль у питанні реабілітації воїнів АТО»

Під час XXII Конгресу ФФУ, що проходив у Запоріжжі, уповноважений През...

16.05.2019 15:15

Розвиток футбольної інфраструктури в Україні: 544 об’єкти за рік!

У рамках підготовки до проведення XXII Конгресу ФФУ, що відбудеть...

Підписатися на новини