Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку України на «Славутич-Арені» відбулася церемонія нагородження учасників футбольного фестивалю «Металург», присвяченого кубковому фіналу.

На стадіоні, де відбудеться вирішальний двобій між донецьким «Шахтарем» та «Інгульцем» із Петрового, зібралося близько 200 дітей та дорослих, які брали участь у фестивалі.

Фото Павла Кубанова

На урочистому заході були присутні перші віце-президенти Федерації футболу України Вадим Костюченко та Олег Протасов, голова Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко, голова Запорізької міської федерації футболу Віталій Манько, заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров, директор дитячо-юнацької футбольної школи «Металург» Дмитро Запороженко та володар «Золотого м’яча» Ігор Бєланов.

Фото Павла Кубанова

Вадим Костюченко передав учасникам фестивалю привітання від керівництва ФФУ та тренерів збірних України всіх вікових категорій: «Перш за все ми дякуємо вашому місту, Запоріжжю, за таку теплу гостинність і передаємо вітання від президента ФФУ Андрія Павелка й головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка. Це знакова подія, що ми зустрічаємося сьогодні з вами на цьому стадіоні перед першим фіналом Кубку України, який приймає Запоріжжя. Упевнений, майбутні футболісти, які брали участь у фестивалі, прославлятимуть цей край у юнацьких, молодіжній, а потім і в національній збірній України. На нас очікує велике свято футболу, гарна концертна програма, конкурси. Федерація футболу має Запоріжжя як надійного партнера, й у майбутньому на цій чудовій арені продовжать грати наші збірні. Бажаю вам перемог та досягнення таких самих успіхів, які були в Ігоря Бєланова й Олега Протасова, які сьогодні разом із нами перебувають на цьому яскравому футбольному фестивалі».

Фото Павла Кубанова

Нагородженню учасників фестивалю, кращих гравців у різних номінаціях серед хлопчиків та дівчат, що перебували в чудовому настрої, передували урочиста лінійка та Гімн України. Усі отримали пам’ятні призи та футбольні м'ячі. Переможці та призери змагань із задоволенням розглядали яскраві кубки, які мають додати їм мотивації на майбутні звершення. Крім того, усі бажаючі отримали в подарунок м'ячі з особистим автографом Ігоря Бєланова.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини