Вік-енд для легіонерів збірної України: титул Петряка, асисти Соболя й Маліновського

Підіб'ємо підсумки минулого вік-енду для легіонерів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував для підготовки до старту відбору Євро-2020 та включав до резервного списку.

«Яблонець» Едуарда Соболя в чемпіонаті Чехії на своєму полі обіграв «Банік» (4:0). Український захисник віддав результативну передачу.

В іспанській Сегунді «Альбасете» Романа Зозулі на виїзді поступився «Осасуні» (0:2). Українець вийшов у стартовому складі, однак на 77-й хвилині отримав пряму червону картку.

У суботу останній крок до чемпіонського титулу в Угорщині зробили Іван Петряк та його «Ференцварош». Незважаючи на поразку від «Гонведа» (2:3), команда з Будапешта достроково стала переможцем першості. Гравець збірної України провів на полі 78 хвилин.

У чемпіонаті Бельгії відбулося українське дербі між «Гентом» і «Генком». Команда Руслана Маліновського перемогла на виїзді (1:0), а наш легіонер записав на свій рахунок асист. У складі «Гента» на заміну вийшов Роман Безус, Ігор Пластун залишився на лаві запасних, а Роман Яремчук не потрапив до заявки.

У неділю Артем Кравець вийшов у стартовому складі свого «Кайсеріспору» в поєдинку турецької Суперліги проти «Аланьяспору», що закінчився внічию (1:1).

«Манчестер Сіті» Олександра Зінченка продовжує гонку за чемпіонським титулом в Англії. В останньому турі «Містяни» обіграли на виїзді «Брайтон» (1:0). Українець провів на полі повний матч.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини