На НТК ім. В. Баннікова відбувся другий благодійний турнір «Захисник»

14 квітня на полях НТК ім. В. Баннікова відбулися матчі вже другого за ліком благодійного турніру «Захисник», присвяченого учасникам бойових дій на сході України. У змаганнях узяли участь сім команд, сформованих із чинних військовослужбовців, ветеранів АТО й активістів.

В урочистостях із нагоди відкриття турніру взяли участь заступник міністра України у справах ветеранів Олександр Терещенко, головний тренер юнацької збірної U-15 Сергій Нагорняк, радник президента Федерації футболу України Валентин Латипов.

Фото Павла Кубанова

«Щиро бажаю вам цікавої гри й перемог! Однак я точно знаю, що серед вас не буде тих, хто програє, оскільки своєю хоробрістю в бою ви вже довели, що є переможцями! Ми пишаємося вами й дякуємо за мир, який ви оберігаєте», — звернувся до учасників змагань Сергій Нагорняк.

Фото Павла Кубанова

«Від імені президента ФФУ Андрія Павелка та всієї футбольної спільноти України щирі вітання вам, захисники нашої держави! Ми вдячні вам за ваш подвиг та захист незалежності України. Федерація футболу завжди підтримувала й підтримуватиме вас та всі спортивні ініціативи, у яких беруть участь наші герої — учасники бойових дій на сході. Бажаю отримати в цих змаганнях позитивний заряд бадьорості та яскраві футбольні емоції! Слава вам і слава Україні!» — побажав командам Валентин Латипов.

«Спорт у цілому і футбол зокрема — це життя! Для нас із вами це також повернення до життя й повернення з війни, тому участь у таких змаганнях є дуже важливою. Радий, що навіть у тилу ви демонструєте всьому світу свою мужність та незламність. Гарної гри й перемоги, адже воля до перемоги дуже часто б’є клас. Слава героям, слава Україні!», — звернувся до бойових побратимів Олександр Терещенко.

Фото Павла Кубанова

У запеклій спортивній боротьбі перемогу в турнірі здобула команда «Армія», яка у фіналі здолала дебютанта змагань, команду «Муніципальна варта», з рахунком 4:0. Бронзові медалі отримали футболісти команди «Метеор».

Переможці й усі учасники турніру отримали від ФФУ пам’ятні кубки й медалі.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.04.2019 20:45

Всеукраїнський відкритий чемпіонат Героїв АТО: турнір стартував у п’яти містах

12 квітня одразу в п’яти містах відбулося урочисте відкриття тра...

09.04.2019 20:35

До уваги ЗМІ! 12 квітня стартує Всеукраїнський відкритий чемпіонат Героїв АТО

12 квітня у кількох містах України розпочнуться змагання в рамках Всеу...

22.03.2019 21:00

Під егідою ФФУ стартує новий сезон футбольних змагань серед учасників бойових дій

24 березня о 10.00 на Центральному стадіоні в місті Вишневе, що під Ки...

09.11.2018 15:01

Тисячі захисників України з усіх областей взяли участь у футбольних заходах, організованих ФФУ у 2018 році

Близько 4300 учасників, 70 команд, представники усіх силових структур...

Підписатися на новини