Слухачі Національної школи футбольного арбітра склали тести з фізичної та теоретичної підготовки

У вівторок, 2 квітня, у Будинку футболу відбувся семінар слухачів Національної школи футбольного арбітра другого року навчання.

Зібравшись уранці, арбітри протягом трьох годин складали тест ФІФА з фізичної підготовки під керівництвом інструкторів комітету арбітрів. Після складання тесту арбітри приступили до завдань із теоретичної підготовки, які складалися з письмового тесту на знання Правил гри та відеотесту.

Семінар пройшов під патронатом голови комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі, який передав найщиріші вітання молодим арбітрам та побажав покращувати показники з фізичної та теоретичної підготовки для подальшого прогресу. Далі лектори Віктор Дердо, Сергій Лисенчук, Леонід Ярмолинський та Сергій Бойко розповіли про сучасні трактування Правил гри та вимоги ФІФА, УЄФА щодо єдиноборств, гри рукою та симуляцій. Згодом слухачі Національної школи футбольного арбітра другого року навчання прослухали лекцію із трактування положення «поза грою». На семінарі також розглядали процедуру призначення арбітрів на матчі: періодичність, комісію, рейтинг, заяви та інше.

Наприкінці продуктивного дня інструктори разом із арбітрами НШФА другого року навчання підбили підсумки семінару та проаналізували результати тестів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
30.11.2018 17:20

Відбувся заключний семінар Національної школи футбольних арбітрів

27 листопада в Будинку футболу відбувся заключний семінар для арбітрів...

12.09.2018 19:10

Національна школа футбольного арбітра: стартували збори в Івано-Франківську

11 вересня в конференц-залі Івано-Франківської обласної федерації футб...

12.06.2018 15:03

У Запоріжжі відбулися турнір та семінар школи футбольного арбітра України

7—8 червня в Запоріжжі за ініціативи Комітету арбітрів&nbsp...

Підписатися на новини