У Запоріжжі стартує новий сезон проекту «Відкриті уроки футболу»

Із 2-го по 8 квітня Запоріжжя відкриватиме новий сезон соціального проекту ФФУ «Відкриті уроки футболу», що відбувається за підтримки Європейського Союзу.

У Запоріжжі протягом семи днів проходитиме навчання для волонтерів проекту з дев'яти регіонів України: Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Київської областей.

Три семінари, які відбудуться в місті на Дніпрі, відвідають 230 учителів фізкультури, дитячих тренерів, шкільних психологів і поліцейських ювенальної превенції, які, у свою чергу, підготують стільки ж своїх помічників — молодих лідерів, що є майбутніми волонтерами.

Уже у вівторок, 2 квітня, у конференц-залі запорізького готелю «Рейкарц» (пр-т Маяковського, 19) відбудеться офіційне відкриття та прес-конференція «Відкриті уроки футболу»: допомога дітям ВПО» (початок — о 15.30). На прес-конференції, присвяченій старту проекту, будуть презентовані проморолик та оновлений підручник для волонтерів.

Фото прес-служби ФФУ

Учасниками прес-конференції стануть: Євгеній Столітенко, національний координатор проекту від Федерації футболу України; Вадим Штірбу, сектор-менеджер Представництва Європейського Союзу в Україні; Ханне Мадсен, програмний директор Асоціації крос-культурних проектів (Данія); Віктор Межейко, голова Запорізької обласної федерації футболу; Едуард Гугнін, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації; Наталія Власова, начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької ОДА, а також головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб.

Як зазначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, ФФУ продовжує курс на розвиток масового футболу в Україні: «Ми продовжуємо допомагати вимушено переселеним дітям із Донбасу та Криму інтегруватися до місцевих приймаючих громад. Цьогоріч до участі в проекті буде залучено більше 7000 дітей та більше 800 волонтерів». 

Запрошуємо представників ЗМІ до висвітлення події. Акредитація — за редакційними посвідченнями. Контактний телефон: +380 95 011 38 60.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини