Триває навчально-методичний семінар для тренерів дитячо-юнацьких команд України

Із 25 березня в приміщенні Федерації футболу України та на штучних майданчиках НТК ім. В. Баннікова проходить цікавий проект — навчально-методичний семінар для тренерів дитячо-юнацьких команд України, який триватиме до 30-го числа.

Реалізація цього заходу стала можливою завдяки злагодженим діям Федерації футболу України, Інституту футболу та благодійного фонду «Розвиток футболу України». Головними ж дійовими особами та керівниками проекту є представники футбольної академії Марсет (Барселона).

Фото прес-служби ФФУ

У складі групи фахівців з Іспанії усі досвідчені спеціалісти:

  1. Беніто Монтальво — директор програми Junior Marcet, тренер UEFA A і B, аналітик Марсет, колишній гравець Instituto de Córdoba першого та другого дивізіону Аргентини, Cerro Porteño Pdte Franco, Deportivo Capiata, Tacuary першого дивізіону Парагваю, ФК Jurmala першого дивізіону Латвії, спеціалізація в нейронауці в університеті Barça.
  2. Абраам Пахуело Лопез — тренер Марсет. Ліцензований у спортивній науці. Тренер команди Tianjin Quanjian Суперліги Китаю. Тренер Аtletico de Мadrid U-14—U-18
  3. Ауреліо Баррера — ліцензований тренер Марсет, ліцензований у спортивній науці в Італії. Тренер команди «Паламос» третього дивізіону Іспанії. Тренер команди «Лагостера» Сегунди В Іспанії. Тренер футбольних кампів Марсет у Перу.
  4. Серхіо Ідальго Мора — ліцензований тренер Марсет, ліцензований у спортивній науці. Тренер UEFA PRO рівня 3. Головний тренер школи ФК «Барса» в Дубаї, технічний директор Ballerup BK у Динамарці. Тренер в European Elite Academy в Ірландії. Тренер школи футболу в Кувейті.
  5. Пабло Одрізола Алькараз — ліцензований тренер Марсет, ліцензований у спортивній науці. Фізіотерапевт. Тренер команд Іспанії: Real Murcia, Leganes, ElPozo Murcia і Jumilla. Тренер Uk International Soccer у США. Тренер Марсет у Болівії, Лівані, Індії.
  6. Марк Баррачіна Ромеро — ліцензований тренер Марсет, ліцензований у спортивній науці. Тренер Марсет у Гондурасі. Тренер команди EF Angel Pedraza Барселони. Аналітик Марсет. Тренер професійної програми Марсет.
  7. Серхіо Родрігез Рамоса — ліцензований тренер Марсет, ліцензований у спортивній науці. Тренер рівня 2 UEFA PRO. Тренер команд Мадриду: CD Avance, NAF San Gabriel. Помічник тренера команди Siivikkala у Фінляндії. Тренер Марсет у Барселоні та Індії.

Перекладач проекту — Анастасія Лотоцька, представник Університету Марсет, адміністративний координатор професійної програми Марсет, перекладач групи Марсет.

Протягом шести днів фахівці з Марсет проводитимуть практичні та теоретичні заняття для наших тренерів, яких, до речі, зареєструвалося на семінар близько ста. Практичні заняття проводяться з урахуванням вікових категорій юних футболістів. Кожного дня з 10.00 до 12.00 відбуваються тренування для вікової групи U-15 — U-17, після цього — лекційні заняття для тренерів у конференц-залі ФФУ, а вже після обіду до тренувань залучаються молодші групи футболістів. Із 15.00 до 16.45 тренуються діти вікової групи U-9 — U-11, а після них із 17.00 до 19.00 — діти вікової категорії U-12 — U-14.

Для наших тренерів, які активно працюють у всіх формах семінару, дуже цікаво отримати нові знання та навички в організації навчально-тренувального процесу. Філософія академії Марсет, яка полягає в індивідуальному підході до кожного футболіста, на сьогоднішній день є передовою та найбільш прогресивною. Саме вона приваблює слухачів та надихає на діяльність за новими методами та принципами організації роботи.

За відгуками більшості учасників семінару, інформація від марсетівців дуже корисна та цікава.

До роботи семінару залучено близько 200 дітей із різних клубів Києва та Київської області. Головний акцент фахівці з іспанської академії роблять саме на виявленні переваг та недоліків у футбольній освіті кожного з вихованців. За підсумками семінару-кемпу кожен юний футболіст отримає відповідні документи про свою успішність під час перебування в таборі. Висновки та рекомендації від іспанських фахівців будуть особисто передані батькам та тренерам гравців.

За підсумками семінару всі діти-учасники отримають дипломи, а тренери, які прослухають усю програму семінару, - сертифікати учасників проекту.

Цим заходом ФФУ розпочинає активну роботу Інституту футболу. Першим кроком у роботі інституту стане організація навчання тренерів за програмою ліцензування категорії С.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
30.01.2018 16:10

Спільні заходи Інституту футболу ФФУ та НУФВСУ на 2018 рік

Перший віце-президент ФФУ, голова Ради Інституту футболу ФФУ та НУФВСУ...

Підписатися на новини