У Києві стартував навчально-методичний семінар за участі фахівців іспанської футбольної академії Марсет

Федерація футболу України, Інститут футболу, благодійний фонд «Розвиток футболу України» та іспанська футбольна академія Марсет (Барселона) організували навчально-методичний семінар для тренерів дитячо-юнацьких футбольних клубів і шкіл України, який стартував у Києві сьогодні й продовжиться до 26 березня.

Перед початком семінару, який проходитиме на штучних полях НТК ім. В. Баннікова і в актовій залі Будинку футболу, 25 березня відбулося урочисте відкриття та презентація проекту навчальних програм академії Марсет. Цікаво, що першими з усім курсом навчання напередодні семінару ознайомилися батьки майбутніх футболістів.

Фото прес-служби ФФУ

Й одразу після цього з практичних занять розпочався перший семінар, в якому взяли участь майбутні футболісти команд U-15, U-16 і U-17. Юні гравці опановували навички маневрування, поводження з м’ячем, відпрацьовували подачі, техніку, точність та вчилися забивати м'ячі так, як вчаться цьому в Іспанії. 

Фото прес-служби ФФУ

Загалом перший день семінару вийшов дуже насиченим: окрім практичних занять, відбулися лекції для тренерів юнацьких команд на тему «Організація навчально-тренувального процесу для юних футболістів різних вікових категорій», а потім знову була практика — тільки вже з гравцями команд U-9, U-10, U-11, U-12, U-13 і U-14.

Фото прес-служби ФФУ

У складі експериментальних тренувальних груп, які 26 березня продовжать закріплювати отримані знання, у заняттях беруть участь близько 200 дітей різних вікових категорій із Києва та Київської області.

Фото прес-служби ФФУ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини