Друга ліга. «Таврія-Сімферополь» дозаявила дев’ятьох новачків, «Минай» зіграє в Угорщині

Поступово нормалізувалася ситуація з «Таврією-Сімферополь», подальші виступи якої в друголіговій першості України тривалий час залишалися під питанням. Але, схоже, найгірше для підопічних Сергія Шевченка вже позаду.

Команда, яка дислокується в Бериславі, дозаявила відразу дев’ятьох новачків, серед яких є навіть легіонер — сербський півзахисник Анджело Качавенда, що раніше виступав за молодіжний склад луганської «Зорі». У ці дні «Таврія-Сімферополь» бере участь у Відкритому кубку Федерації футболу АР Крим у Херсоні, де здобула одну перемогу й зазнала двох поразок — зокрема, в останньому матчі з місцевим «Кристалом» — 0:1.

Саме футболістів «Кристалу» вважають головними претендентами на звитягу в турнірі. Тішить також, що на головній спортивній споруді області, стадіоні «Кристал», повним ходом іде реконструкція, після завершення якої на трибунах зможе розміститися 6800 глядачів.

Футболісти «Таврії-Сімферополь» з перемінним успіхом виступали на Відкритому кубку Федерації футболу АР Крим. Фото hoff.ks.ua

Лідер групи «Б», «Кремінь», провів два спаринги з «Поліссям» — однією з найсильніших команд групи «А». Спочатку було зафіксовано результативну нічию — 4:4, а у другому поєдинку житомирські футболісти таки схилили шальки терезів на свій бік —2:1. Заради справедливості слід сказати, що у програному матчі «Кременю» через мікротравми не могли допомогти провідні виконавці — Роман Локтіонов, Дмитро Задерецький, Владислав Сидоренко, Євген Мурашов, Владислав Піскун.

«Полісся» поповнило свої лави відразу шістьма новобранцями, троє з яких — воротар Микита Федотов і півзахисники Максим Боровець та Олексій Савченко — добре відомі головному тренеру Анатолію Безсмертному, адже свого часу виступали під його орудою в «Полтаві».

Що ж до лідера групи «А», «Миная», то він черговий етап підготовки розпочав із крупної перемоги над ФК «Ужгород», який виступає в аматорській першості України, — 3:0. А завершать закарпатці цей збір двома гостьовими спарингами з угорськими командами першої ліги, «Ньїредьхазою» та «Балмазуйварошем», що пройдуть відповідно 21-го і 23 березня.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:18

Друга ліга. Нічия ФК «ЮКСА» в Одесі найбільше потішила конкурентів

Весняна частина сезону в третьому за рангом дивізіоні розпочалася з 20...

22.03.2024 14:00

Друга ліга. Сьогодні стартує весняна частина змагань

Слідом за першоліговою першістю України 22 березня стартує весняна час...

29.02.2024 16:30

Друга ліга. «Звягель» підсилився двома легіонерами, а «Карпати-2» запросили українця з Естонії

Поступово клуби третього за рейтингом вітчизняного дивізіону активізув...

Підписатися на новини